Ето защо ФИФА поздрави БФС

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:33 / 26.11.2021
434
Президентът на футболната ни централа е много доволен от свършената работа, по пълната интеграция на вътрешната система на БФС за процесите и документооборота на професионалния футбол.

Ето какво написа Борислав Михайлов във Фейсбук:

"Пълната интеграция на вътрешната система на БФС за управление на процесите и документооборота на професионалния футбол с FIFAID, FIFA Connect и FIFA Clearing House е вече завършена.

Бяхме си поставили за цел до средата на ноември да я направим. Доволен съм, че успяхме да спазим сроковете и да приключим всички дейности по преработка, промяна на вътрешните правила, форми и обновяване на клубните и административни интерфейси в системата.

Получихме специални поздравления от ФИФА за това, че сме една от първите федерации, завършили този процес, както и първата, която регистрира данните в реално време.

Чрез FIFA Connect ще можем да проследяваме играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света.

Програмата залага на всеки в системата уникален FIFAID идентификатор, като този код е номер на дигиталния паспорт на лицето, носещ след себе си информацията и пълната му история".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).