Зала "Младост" е домакин на реванша Нефтохимик 2010 - Шеноа

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
15:23 / 07.12.2021
637
Зала "Младост" ще бъде домакин днес на мача реванш от европеския клубен турнир за купата на CEV, между отборите на "Нефтохимик 2010" и швейцарския "Шеноа".

Двубоят е от 18:00 часа. Цената на билетчето за вход е 4 лева. Ученици и пенсионери ще плащат по 2 лева. Зрителите над 18 години трябва да притежават зелен сертификат.

Първата среща в Женева преди седмица завърши 3:2 гейма за нашите.

"Момчетата са крайно мотивирани за нов успех и класиране за следващата фаза от втория по сила европейски клубен турнир. Хубавото е, че Венцислав Рагин е в по-добро състояние и ще го ползвам, така, че имам повече опции в центъра. Надявам се да зарадваме бургаската публика", заяви треньорът на "Нефтохимик 2010" Николай Желязков. Наставникът няма да може да разчита на Ники Николов, който тренира от една седмица, но все още не е готов, след контузия в кръста, която го извади от игра от началото на сезона. "Надявам се за следсващите ни мачове, нашият капитан да е готов" добави Желязков.

С приповдигнато настроение в мача ще влезе основният разпределител на "Нефтохимик 2010" Александър Туш. Преди няколко дни австрийският национал стана баща на момиченце.

При краен успех срещу швейцарците, съперник на бургазлии на1/8 финал ще бъде полският гранд СКРА Белхатов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).