Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Betano: Как изглежда отборът на сезона във Висша Лига досега
Автор: Екип Burgas24.bg 12:04 / 04.01.2022Коментари (0)759
©
Новата година наближава, а традиционно, в това време на годината, всички фенове на футбола са вперили очи в Английската Висша лига. И тoзи сезон, битката за титлата предлага спор между Юрген Клоп и Пеп Гуардиола. Интригата около топ 4 и местата за изпадане ни радва с оспорвани мачове през всеки ден от празничната програма.

От началото на януари пък, на българския пазар ще стъпи нов сайт за спортни залози- Betano. Ако побързате да извършите всички стъпки на Betano регистрация нова сметка, вие ще получите 5 лева за залози на спорт, с които може да подсилите емоцията от английската игра.

Тимовете от Премиършип вече изиграха по 19 мача, което маркира средата на сезона. Въпреки някои отменени мачове във връзка с новия ковид вариант, първенството си върви с пълна сила, а тимовете се обединиха около идеята, че не желаят прекъсване на мачовете. За това, Betano.bg реши да ви запознае с най-добре представящите се играчи, които са фаворити за влизане в "Отбора на сезона“.

Защитата

Жозе Са и Алисон Бекер напълно заслужават да бъдат под рамката на врата в идеалния състав. Аарън Рамсдейл обаче е фаворитът на бетано. Той опроверга напълно критиците, които недоумяваха скъпо струващия му трансфер. Английският национал натрупа 9 чисти мрежи. Единствено вратарят на Манчестър Сити Едерсон има повече, но сами разбирате разликата между двата отбора.

Едва ли има човек, който не би се съгласил, че Трент Александър-Арнолд е най-добрия десен бек в света. Статистиките му са абсурдни, а освен всичко, той успя да подобри значително и играта си в отбрана. Трент вече натрупа два гола и 8 асистенции, като в същото време е първи по създадени ситуации в цялата лига.

Същите суперлативи могат да бъдат изказани и по адрес на Кансело, на когото сме поверили лявата част от защитата. Той има повече подавания от всеки друг играч във Висшата лига. Към тях можем да добави и 4 асистенции и един гол. Не е зле за защитник, който е и в топ 5 по дефанзивни намеси.

Съотборникът на Кансело Рубен Диаш пък е първият ни избор за центъра на отбраната. Той и важна част от 10-те чисти мрежи на "гражданите“, към които добави още два гола и две асистенции. Бившият играч на Бенфика предлага и 93.7% точност на пасове.

Завършваме отбраната с опитния Тиаго Силва, който си извоюва титулярно място в Челси на 37 години. Бразилецът помогна на своя клуб да запише 6 чисти мрежи, а акуратността на подаванията му е 91.7%.

Извън стартовите 4 остават Върджил ван Дайк, Жоел Матип, Аймерик Лапорт, Габриел Магераеш и Мохамед Салису, които също записват впечатляващ сезон.

Халфовата линия

Докато Томас Тухел продължава да се жалва за контузените си халфове, Конър Галахър прави фурор под наем в Кристъл Палас. Новоизлюпеният английски национал записа 6 гола и три асистенции с екипа на "орлите“. Галахър е в топ 5 по ключови подавания и номер три при единоборствата.

Betano няма как да не включи и Родри в мечтания си състав. Испанецът е "сърцето“ на Манчестър Сити и може да вкарва фантастични попадения. 92.4% от пасовете на Родри намират своя адресат – 4-тото най-добро постижение в лигата. Той е в топ 10 по дълги пасове и е участвал във респектиращо количество единоборства – цели 39.

Триото ни се допълва от другата голяма звезда на Пеп Гуардиола – Бернардо Сива. 27-годишния португалец реализира 7 гола, към които добави и една асистенция. На пейката остават Емил Смит-Роу, Матео Ковачич и Джон МакГин.

Атаката

Фенове, играчи и журналисти не спират да хвалят Мо Салах. Египтянинът е във формата на живота си вече 4-та година и не случайно, Ливърпул е готов да го превърне във един от най-скъпо платените футболисти в Англия. Салах реализира 15 гола и подаде за още 9 – и в двете статистики, той е на първо място сред всички играчи от първенството.

Съставът на Ливърпул е представен от още един човек – Диого Жота. Той също стигна до двуцифрено число попадения – 10. Португалецът е излизал на добра голова позиция повече от всеки друг в първенството – цели 49 пъти.(Статистиките не включват мачът между Ливърпул и Лестър от 28-ми декември). Въпреки изумителния му пропуск на "Молиню“, Betano България не се поколеба да го включи във своя топ състав.

Изненадващо или не, съставът ни завършва с Емануел Денис. Той бързо се приспособи към физическите изисквания на Висшата лига и вече вкара 8 гола, включително и попадения срещу Челси и Манчестър Юнайтед. Освен всичко, Денис е подал за още 5 от попаденията на "пчеличките“. Извън състава пък останаха радващите се на силен сезон Микаел Антонио и Джейми Варди.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: