Асът на СКРА-Белхатов Александър Атанасиевич пропуска мача с Нефтохимик 2010

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:31 / 11.01.2022
757
Един от асовете на полския гранд СКРА-Белхатов - Александър Атанасиевич пропуска първия осминафинален мач от европейските клубни турнири срещу Нефтохимик 2010, който е тази вечер от 19:00 часа в зала "Младост“.

Общо шестима от деветкратния шампион на Полша са дали положителни тестове за КОВИД-19 преди излитането на отбора от Варшава и не пристигнаха в Бургас. Освен диагонала Атанасиевич, липсва и разпределителят Гжегож Ломач. Затова пък зрителите в залата ще видят в игра останалите от звездната селекция на тима от Белхатов – холандецът Дик Коой, иранецът Милад Едигапур, високоръстовите полски центрове Биенек, Клос и естонецът Тат, като всичките са национали на своите страни.

В понеделник вечерта първо тренировка в зала "Младост“ проведоха бургаските волейболисти, а след тях и поляците, водени от треньора Слободан Ковач.

"С него ни свързва старо приятелство и съперничество на полето“, заяви наставникът на "Нефтохимик 2010“ Николай Желязков. Бъдещият старши треньор на националния отбор на България разкри, че няма проблеми с контузени или болни състезатели.

Билетите за вход за мача са 4 лева, а за ученици и пенсионери по 2 лева. Задължително е и притежанието на зелен сертификат.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).