"Отличен 6" за Илко Пиргов, вече е магистър!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:16 / 14.01.2022
858
Вратарят на Локомотив Пловдив Илко Пиргов вече е магистър по "Спортен мениджмънт", видя Plovdiv24.bg. Стражът издържа с "Отличен 6" държавния изпит в Националната спортна академия "Васил Левски" и съобщи за радостното събитие с емоционален пост в личния си профил във Фейсбук.

От кадрите се вижда, че висшето си образование успешно е завършил и неговият брат Димитър Пиргов. Защитникът играе в момента в отбора на ЦСКА 1948.

Публикуваме без редакторска намеса съобщението на Илко Пиргов:

Магистър в програма "Спортен мениджмънт".

Изказвам най-искрени благодарности към целия невероятен екип на катедрата по "Мениджмънт и история на спорта" в НСА "Васил Левски" . Благодаря Ви за професионализма, отношението и мотивацията по време на целия процес на обучение! Бъдете здрави и до нови срещи.

Професор Бисер Цолов, Професор Даниела Дашева, Доцент Георги Драганов, Доцент Иван Славчев, Доцент Нина Иванова Атанасова, Доцент Иван Сандански, Доцент Михаил Кончев и всички преподаватели.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).