Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Нефтохимик с драматична победа, бие с 5:4 Левски (Стара Загора)
Автор: Екип Burgas24.bg 16:57 / 22.11.2009Коментари (4)3042
Драматична победа записа Нефтохимик срещу Левски (Стара Загора) с 5:4 при завръщането си пред родна публика на стадион "Червено знаме" в бургаския квартал Долно Езерово. "Шейховете" бяха по-класния отбор и в течение на мача изглеждаше, че ще спечелят с убедителен резултат, но отпускане в последните минути създаде драмата в мача. Футболистите на Димитър Стойчев вкарваха гол след гол и докараха резултата до разгромен вид - 5:1 до 75-ата минута. Хеттрик записа Антон Спасов, а по 1 гол добавиха Ганчо Евтимов и Енчо Лемперов. Отпускане в редиците на Нефтохимик обаче даде шанс на гостите от Стара Загора да вкарат цели 3 гола за 15-ина минути, намаляйки до 5:4, и принуди всички на стадиона да треперят до последния съдийски сигнал. Все пак "зелени
© Burgas24.bg
те" спечелиха и този мач, качвайки се на 5-о място в класирането след като Созопол направи равен в Сопот. Именно срещу Созопол е последния мач на Нефтохимик от есенния дял, а двубоят идната неделя ще се играе в Царево поради ремонт на стадиона на Созопол. Преди това "шейховете" ще срещнат Равда в зонален финал от Аматьорската купа.

"Не знам какво се получи в последните 10-15 минути, за да се отпуснем така и да ни вкарат три гола. Все пак е хубаво, че успяхме да спечелим този мач. Надявам се да завършим успешно полусезона и да мислим за зимата. Дано ни отпуснат средства, за да можем да направим добра селекция - нуждаем се от поне 5-6 попълнения", каза пред репортер на Burgas24.bg старши-треньорът на Нефтохимик Димитър Стойчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на GL
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: