Фехтовален клуб Корсар с нови медали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 14.02.2022
375
Фехтовален клуб Корсар спечелиха два медала от купа "Свечников"- 1 кръг от купа България. На провелото се тази събота и неделя състезание за кадети и младежи в София, бургаския клуб спечели два медала в надпреварата при младежи и девойки. Финал при момчетата игра Георги Златаров, след равностойна игра той загуби само с два туша(15-13) от Димитър Райкин – Свечников. В челната осмица място завоюва и Ивайло Александров, оставяйки на крачка от медалите. При момичетата в тази възрастова група Кристина Миланова спечели бронзовото отличие, губейки мача за влизане във финала с точка от носителката на купата Ема Нейкова.

Отлична игра демонстрираха и състезателите в по-малката група(кадети и кадетки). С най добро класиране е Йордан Чолаков, който стигна в подножието на медалите заемайки 6-то място, а съотборниците му Иван Колев и Никола Миланов са съответно 14 и 16 в крайното класиране. При момичетата добра игра показа Даниела Петкова и само малшанса и попречи да покаже пълния си потенциал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).