Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ударна селекция в "Дея спорт" за новия сезон в Суперволей лигата
Автор: Екип Burgas24.bg 10:24 / 04.05.2022Коментари (0)954
©
Ударна селекция за новия сезон в Суперволей лигата стяга "Дея спорт". Бургаският тим завърши на престижното четвърто място в настоящата кампания, в която беше абсолютен дебютант в родния волейболен елит.

Първите попълнения вече са факт и безспорно ще вдигнат класата на отбора за бъдещите предизвикателства в нашенския шампионат, както и в евротурнирите.

Договори вече са подписали четирима. Първият е Валентин Братоев, който за последно беше в Китай и заради воаяжа си в най-многолюдната страна в света забави дебюта си за бургаския клуб, планиран за изминалия шампионат. 34-годишният бургазлия Венелин Кадънков, играещ на поста диагонал, е другият нов в селекцията на треньора Венцислав Симеонов.

Юношата на "Нефтохимик" е бивш национал, а настоящият – Стефан Чавдаров, също парафира с "Дея спорт". 204-сантиметровият централен блокировач идва в Бургас от тима на "Монтана", с който спечели бронзовите медали в Суперволей. Екипът на нашите през следващия сезон ще облече и Стефано Патриарка, който е висок 207 сантиметра. С богат опит е в отбори от италианския елит. Също играе като централен блокировач.

С "Дея" се разделя американското либеро Гейдж Уорлси, който ще продължи кариерата си в Германия, и центърът Стипе Перич. Периодът му в Бургас му извоюва място в националния тим на Хърватска.

За "Дея спорт" ще продължи да играе Тодор Вълчев. Посрещачът беше един от най-стабилните в отбора през сезона. Същото важи и за разпределителя Георги Братоев. Бившият национал пак ще дирижира играта на "Дея" както в шампионатните битки, така и в тези за евротурнирите, където целите са максимално високи.

"Вдигаме летвата. Скоро ще обявим още попълнения, за да може "Дея спорт" да радва на макс компетентните фенове на волейбола от Бургас", заяви амбициозният собственик и президент на клуба д-р Александър Маджуров.
Още по темата: общо новини по темата: 7
29.11.2022
21.11.2022
17.11.2022
07.11.2022
11.05.2022
08.04.2022
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: