Мачът ЦСКА-София - Ботев (Пд) под въпрос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:44 / 19.05.2022
412
Една от гредите на стадион "Българска армия" бе унищожена само няколко часа преди двубоя между ЦСКА и Ботев (Пловдив). Снимката беше разпространена в социалните мрежи. Това се случва четири дни, след като "армейците" загубиха финала в турнира за Купата наБългария. Известно е, че Левски победи с 1:0 е грабна отличието.  От "червения" клуб трябва да реагират много бързо и по спешност да поставят нова врата, за да може да се играе мачът тази вечер. Очаква се това да се случи съвсем скоро и срещата да се проведе по план.

По-рано днес ръководството на ЦСКА-София е поискало от полицията да утрои охраната на стадиона в Борисовата градина и периметъра около него съоръжението в часовете преди и след двубоя с "канарчетата". Двубоят от Първа лига е от 18:00 часа. 

Припомняме, че след края на финала на 15 май неизвестни лица са вилняха на стадион "Българска армия", който е в непосредствена близост до "Васил Левски". Спортният журналист Станил Йотов тогава разпространи снимка, на която се виждат изпочупените стъкла на офисите пред сектор "А" на "Армията", както и на вратата, водеща към съблекалните.

Няколко часа по-късно организираните привърженици на ЦСКА от фенската фракция "Офендърс" излязоха с публикация на своята страница във "Фейсбук".

"Така, господа "заможни" и успешни управленци, изглеждат характера, волята и желанието за победа. Неща, за които очевидно сте прекалено дребнички. Благодарим на всеки един присъствал днес. На всяко едно червено сърце, което направи така, че "Сектор Г" отново да спечели битката по трибуните и да защити достойно своето име. Само ЦСКА!"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).