Звезда на Манчестър Сити през сълзи призова за край на войната

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:36 / 01.06.2022
2099
Украинският капитан Олександър Зинченко не успя да сдържи емоциите си и се разплака по време на пресконференция. Той призова войната в родината му незабавно да спре. Футболистът на Манчестър Сити говори пред медиите преди плейофа на Украйна срещу Уелс за Световното първенство в Катар в края на годината. Зинченко не успя да сдържи сълзите си, когато започна да говори за руската инвазия в Украйна.

"Всеки украинец иска едно нещо – войната да спре. Говорих с деца, които не разбират какво се случва. Те имат една мечта – войната да приключи. Ние имаме друга мечта – да се класираме за Световното първенство“. Заяви емоционалният Зинченко.

"Незабравими емоции са за мен и за всички украинци, които оцеляват по време на руската агресия. Горд украинец съм. Бих искал някой ден да донеса титлата на всички украинци. Те го заслужават“, добави още Зинченко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).