Десподов: Седях до Неделев при катастрофата! Аз видях автобуса, а той не успя и го удари!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:57 / 13.06.2022
956
Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов отговори на няколко журналистически въпроса при днешното завръщане на националния ни отбор от Грузия. Нападателят говори и за инцидента, при който пострада тежко капитанът на Ботев (Пд) Тодор Неделев.

"Не е коректно сега да говоря за Неделев, момчето има семейство. Няма какво да ви обяснявам за инцидента, но да - седях до него. Аз успях да видя, че ни удря автобусът, той не успя и го удари. Снощи си говорихме малко с него. Каза, че е добре, момчето. Каза, че вече му се прибира, но ние му обяснихме, че трябва да постои още малко. Бяхме много притеснени, никой не беше спал след тази случка. Чакахме цяла нощ да кажат дали всичко е окей след операцията. Добре е Тошко, надявам се, че бързо ще се оправи и ще се върне на терена", заяви Десподов.

"Няма да правя оценка на представянето ни, защото не е моя работа. но все пак бих дал слаба оценка. Трябва да се подобри това, че за България се играе с чест и достойнство. Хората и ръководството биха дали оценки. Ние правим това, което ни се казва. Ще ме вкарате в интриги. Няма да отговарям. Научил съм си урока и понякога е по-добре да не говоря за някои неща. Хората имат право да хейтят. Но ние българите сме големи хейтъри", добави нападателят на Лудогорец.

"Промяната на треньорите не ми се отразява. Тези неща, които се изписаха, че сме играли симулативно, са пълни глупости. Венци Стефанов? Следващ въпрос", завърши Кирил Десподов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).