Кметът пожела успех на млади спортни таланти от Бургас в предстоящите им големи състезания

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 13.07.2022
439
Днес кметът Димитър Николов посрещна в кабинета си някои от най-талантливите млади спортисти на Бургас. Това са:

* Димитър Рачев – състезател на клуб по класическа и свободна борба "Бургас“, с треньор Николай Дачев. Тази година спечели бронзов медал от Европейското първенство в Букурещ. Ученик е на спортно училище "Юрий Гагарин“ – Бургас.

* Теодора Попова – състезател на СК "Сентоки“, с треньор Живко Андреев. Тази година тя спечели бронз от Световно първенство по карате във Валенсия при 16-17 – годишните девойки. Стана и държавен шампион. Теодора е ученичка на ППМГ "Акад. Никола Обрешков“ – Бургас.

* Стоян Снежанов – състезател на спортен клуб "Джавелин“, ръководен от Есмерай Ибрям, в който тренират хора с увреждания. Тази година той има спечелен бронзов медал на Европейските младежки игри за хора с увреждания в Чехия, от дисциплината 800 метра бягане.

"Благодаря ви за успехите, гордеем се с вас! Разчитайте на нашата подкрепа в подготовката ви за предстоящите големи турнири!“, каза кметът.

Димитър Рачев тренира усилено за предстоящото световно първенство по борба. Теодора се готви за поредица от силни карате турнири, а Стоян вече мисли за участие в следващата параолимпиада.

На днешната среща в кабинета на кмета Николов присъстваха още Атанас Атанасов – регионален експерт в Министерството на младежта и спорта, зам.-кметът Диана Саватева и Веселина Деведжиева – началник на спортния отдел в Община Бургас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).