Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Първата рожба на конната база - Мона Лиза, се завръща у дома за "Купа Бургас 2022"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 05.08.2022Коментари (0)434
©
Един любопитен факт ще изненада приятно бургаската публика на предстоящия турнир по конен спорт "Купа Бургас 2022“, разкриват организaторите. Първият роден кон в базата в парк "Езеро“ – кобилата Мона Лиза се завръща у дома и ще участва в паркурите. Мона Лиза е родена през 2009 и до днес има голяма и успешна състезателна визитка. Участвала е в Балканиади за деца, вицешампион е в Challenger турнири.

В момента Мона Лиза е собственост на изявения състезател и бивш селекционер на националния отбор Ивелин Вълев и ще прескача препятствията в Бургас, управлявана от опитния ездач Милена Бахчеванова.

Междувременно Бургас отново отново ще бъде представен от дузина млади ездачи, които ще се борят за отличията. Много силно е присъствието при децата, където ще се състезават пет млади таланти. В категорията деца 10-14-годишни в паркурите ще видим Анабел Иванова, която е и най-малка, Натали Рибарева, Митко Кръстев, Йоана Иванова и Елизабет Стоянова. При юношите 14-18-годишни бургаската чест ще защитават Рая Иванова, Анджелина Колева и Деница Караушева. Мъжете ще бъдат представени от Пламен Радославов и Павлин Ангелов, а при жените отново ще се състезава Сияна Базотева, която в момента учи ветеринарна медицина в Стара Загора, където живее и тренира.

Припомняме, че "Купа Бургас 2022“ започва утре (събота) и ще продължи и следващия уикенд. Паркури ще се проведат на 6-ти и 7-ми август, както и на 12-ти и 13-ти август, когато ще бъде обявен носителя на "Купа Бургас 2022“. В четвъртък ще се проведе и официалния тренировъчен паркур, в който няма победители и състезателите не са облечени официално, а преди финалните паркури на 12-ти и 13-ти ще се проведе и най-атрактивния паркур, който обуславя духа на бургаския турнир – Jump & Drive.

Зрителите отново ще могат да се насладят на невероятните вечерни състезания на осветление, както и на вкусна храна и напитки, които ще бъдат на разположение в обхвата на конната база.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: