Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Първата рожба на конната база - Мона Лиза, се завръща у дома за "Купа Бургас 2022"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 05.08.2022Коментари (0)439
©
Един любопитен факт ще изненада приятно бургаската публика на предстоящия турнир по конен спорт "Купа Бургас 2022“, разкриват организaторите. Първият роден кон в базата в парк "Езеро“ – кобилата Мона Лиза се завръща у дома и ще участва в паркурите. Мона Лиза е родена през 2009 и до днес има голяма и успешна състезателна визитка. Участвала е в Балканиади за деца, вицешампион е в Challenger турнири.

В момента Мона Лиза е собственост на изявения състезател и бивш селекционер на националния отбор Ивелин Вълев и ще прескача препятствията в Бургас, управлявана от опитния ездач Милена Бахчеванова.

Междувременно Бургас отново отново ще бъде представен от дузина млади ездачи, които ще се борят за отличията. Много силно е присъствието при децата, където ще се състезават пет млади таланти. В категорията деца 10-14-годишни в паркурите ще видим Анабел Иванова, която е и най-малка, Натали Рибарева, Митко Кръстев, Йоана Иванова и Елизабет Стоянова. При юношите 14-18-годишни бургаската чест ще защитават Рая Иванова, Анджелина Колева и Деница Караушева. Мъжете ще бъдат представени от Пламен Радославов и Павлин Ангелов, а при жените отново ще се състезава Сияна Базотева, която в момента учи ветеринарна медицина в Стара Загора, където живее и тренира.

Припомняме, че "Купа Бургас 2022“ започва утре (събота) и ще продължи и следващия уикенд. Паркури ще се проведат на 6-ти и 7-ми август, както и на 12-ти и 13-ти август, когато ще бъде обявен носителя на "Купа Бургас 2022“. В четвъртък ще се проведе и официалния тренировъчен паркур, в който няма победители и състезателите не са облечени официално, а преди финалните паркури на 12-ти и 13-ти ще се проведе и най-атрактивния паркур, който обуславя духа на бургаския турнир – Jump & Drive.

Зрителите отново ще могат да се насладят на невероятните вечерни състезания на осветление, както и на вкусна храна и напитки, които ще бъдат на разположение в обхвата на конната база.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: