Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Невероятна програма и много емоции очакват публиката на откриването "Купа Бургас 2022"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:01 / 11.08.2022Коментари (0)512
©
Истински празник очаква любителите на конния спорт и посетителите на базата в парк "Езеро“ в петък (12 март), когато е и официалното откриване на "Купа Бургас 2022“. То е с начален час 19:30 ч на конната база, а сред официалните гости ще бъдат кметът на община Бургас Димитър Николов, неговите заместници, дейни общински съветници и др. Преди него обаче, от 19:00 ч публиката ще се наслади на майсторските изпълнения на детската школа на КСТ "Бургас 1975“. Водещ на събитието е Илия Михов.

В съботния ден също е предвидена интересна програма. От 19:00 ч зрителите ще видят уникална демонстрация на карате клуб "Цанев“ – клон Бургас. Организаторите подчертават, че метеорологичните прогнози няма да попречат на провеждането на предвидената програма на "Купа Бургас 2022“ и тя ще се случи. В най-лошия случай ще бъде с отложен час.

Освен че ще се насладят на визията и уменията на най-елитните коне и опитни състезатели у нас публиката ще се потопи в невероятната атмосфера, която ще се създаде на 12-ти и 13-ти август, когато е и кулминацията на турнира. Бургазлии и гостите на града отново ще видят и най-атрактивния паркур с коне и автомобили  - "Jump & Drive“, който ще подгрее присъстващите непосредствено преди определянето на носителя на "Купа Бургас 2022“. Припомняме, че състезанието предлага нощни паркури на осветление и това допълнително повишава емоциите в Морската градина.

В двата най-интересни дни, в най-майсторските паркури, ще се включат около 130 от най-елитните коне у нас, а техни партньори в преодоляването на препятствията ще бъдат около 90 от най-добрите ездачи в България.

За първи път турнирът има и социална инициатива, която е свързана с децата от ЦДГ "Надежда“ и предоставя възможността за разходка с пони около конната база в Морската градина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: