Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Невероятна програма и много емоции очакват публиката на откриването "Купа Бургас 2022"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:01 / 11.08.2022Коментари (0)511
©
Истински празник очаква любителите на конния спорт и посетителите на базата в парк "Езеро“ в петък (12 март), когато е и официалното откриване на "Купа Бургас 2022“. То е с начален час 19:30 ч на конната база, а сред официалните гости ще бъдат кметът на община Бургас Димитър Николов, неговите заместници, дейни общински съветници и др. Преди него обаче, от 19:00 ч публиката ще се наслади на майсторските изпълнения на детската школа на КСТ "Бургас 1975“. Водещ на събитието е Илия Михов.

В съботния ден също е предвидена интересна програма. От 19:00 ч зрителите ще видят уникална демонстрация на карате клуб "Цанев“ – клон Бургас. Организаторите подчертават, че метеорологичните прогнози няма да попречат на провеждането на предвидената програма на "Купа Бургас 2022“ и тя ще се случи. В най-лошия случай ще бъде с отложен час.

Освен че ще се насладят на визията и уменията на най-елитните коне и опитни състезатели у нас публиката ще се потопи в невероятната атмосфера, която ще се създаде на 12-ти и 13-ти август, когато е и кулминацията на турнира. Бургазлии и гостите на града отново ще видят и най-атрактивния паркур с коне и автомобили  - "Jump & Drive“, който ще подгрее присъстващите непосредствено преди определянето на носителя на "Купа Бургас 2022“. Припомняме, че състезанието предлага нощни паркури на осветление и това допълнително повишава емоциите в Морската градина.

В двата най-интересни дни, в най-майсторските паркури, ще се включат около 130 от най-елитните коне у нас, а техни партньори в преодоляването на препятствията ще бъдат около 90 от най-добрите ездачи в България.

За първи път турнирът има и социална инициатива, която е свързана с децата от ЦДГ "Надежда“ и предоставя възможността за разходка с пони около конната база в Морската градина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: