Христо Стоичков прегърна най-желаната купа във футбола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 19.08.2022
819
Христо Стоичков отдели време при посещението си в Аржентина, за да отиде до дома на легендата Диего Марадона в Буенос Айрес. Камата се срещна с най-голямата сестра на Дон Диего и се снима с някои от любимите вещи на своя близък приятел. Българинът прекара повече от седмица в Южна Америка и направи интервюта със световни шампиони с Бразилия - Ромарио, Бебето и Ривелиньо. Стоичков се срещна и с легендата на уругвайския футбол - Енцо Франческоли.

Докато беше в Аржентина, Камата даде пространно интервю за местната секция на ЕSPN, в което разказа за приятелството си с Марадона и Меси. В дома на Марадона - Стоичков се снима със световната титла. Дон Диего стана световен шампион с Аржентина през 1986 година в Мексико.

Ето какво написа Стоичков във Фейсбук: "Турът завърши на едно уникално място! Анна, най-голямата сестра на незабравимия Диего Марадона, ме прие в дома им! Къщата, в която са живели осем души! Стаята на Диего, неговата музика...Още веднъж се докоснах до митологията, която той завинаги ни завеща! Поклон!".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).