Турнирите по джаги на "Сините акули" се обединяват във верига

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:40 / 21.01.2010
778
Турнирите по джаги, организирани от фенклуб „Сините акули" със съдействието на ПСФК „Черноморец - Бургас", ще се обединят в целогодишна верига. Всяка година веригата ще носи различно име, като за 2010-а ще се казва „Блу дивижън".

Турнири ще се провеждат всеки месец, а накрая месечните победители ще играят помежду си в заключителен „Мастърс" навръх празника на Бургас - Никулден, 6 декември. Организаторите са в търсене на спонсори за сериозен награден фонд и вече имат попадения с привличането за каузата на фирми като „Бургаско пиво" и „Пепси".

Фенклубът на „Черноморец" събра за пръв път почитателите на джагите на пилотен турнир под наслов „Акулите в атака" през декември миналата година. Интересът се оказа голям и предизвика организирането на втори турнир, който ще се проведе на 23 януари /събота/. С него всъщност ще стартира и веригата за 2010 г. „Блу дивижън".

Битките на джаги се разиграват в помещението на фенклуба „При акулите". Записванията за участие стават на място, където могат да се получат и повече подробности. Целта на турнирите е да се популяризира „Черноморец - Бургас" и да се привлекат повече фенове на клуба, обявен за най-прогресиращ в България за 2009 г.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).