Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ивайло Дражев контраатакува Събев
Автор: Екип Burgas24.bg 10:44 / 04.02.2010Коментари (5)1420
© Bulphoto
Ивайло Дражев отговори на нападките на Митко Събев и отправи тъжба до бургаския съд. Burgas24.bg се сдоби с документа и ви го предоставя без редакторска намеса и съкращения.

На 20.01.2010г. и 25.01.2010г. на нарочна пресконференция пред в-к. "Компас", в-к. "24 часа", в-к. "Труд", ел. сайт "Бургас 24", "Дон балон", "Спортал БГ", "Спорт 1", лицето Митко Василев Събев е отправил обидни квалификации и клеветнически твърдения, с които е опетнил доброто ми име и уронил престижа ми, причинявайки ми в това число и неимуществени вреди твърдейки следното:

"Дражев и ............... са паразити и искаха да са в спорта само за да са на върха".

"Инициатор на тези дела е Ивайло Дражев - укриване на данъци, с две дела в съдебна фаза, като преди броени седмици същият беше обявен за общодържавно издирване."
През последните петнадесет години съм председател на най-стария бургаски клуб ПФК "Черноморец", на най-стария клуб по вдигане на тежести ПФК "Черно море", председател съм на ПП "Роден край", бивш общински съветник и председател на няколко сдружения с нестопанска цел, подпомагам финансово и материално сдруженията на хората в неравностойно положение, ремонтирал съм за собствена сметка и съм изградил нови, като подарък на бургазлии, всички автобусни спирки в града и повечето в общината, изцяло за собствена сметка съм реконструирал и поддържам парка пред к-с. "Славейков", бл. 1Б, в това число подблокова алея,която е осветена, отново изцяло за моя сметка и през която месечно минават над 40 000 бургазлии, благодарение на осветлението /четиридесет тела/, пейките и градинките, които заплащам лично и поддържам. По същия начин и изцяло за моя сметка съм осигурил безплатен достъп и поддържам парк пред сградата на РУ "Социално осигуряване" Бургас, бул. "Ст. Стамболов" 126, като ползватели са около 25 000 души месечно от цялата област. В продължение на единадесет години издържам и обучавам безплатно над 4 000 бургаски деца и такива от региона в детско - юношеската школа на най-стария бургаски клуб, като съм им осигурил цялостна издръжка, храна, екипировка и подслон, изцяло за моя сметка - безвъзмездно. В полза на града съм оставил изградени и реконструирани от мен шест спортни игрища, изцяло обновен стадион, сгради, административни сгради, тренировъчни съблекални, сензорни поливни системи, сондажи и десетки подобрения, от които безплатно и безвъзмездно се ползват още около 20 000 души годишно посещавайки стадион "Черноморец".


В тази връзка и на основание чл. 148 и посл. НК, моля да ни призовете на съд и да осъдите лицето Митко Василев Събев съобразно предвидените в НК санкции, както и да заплати неимуществени вреди в размер на 666 666 лв.

Особено искане по доказателства:
Моля да бъдат допуснати гласни доказателства при условие на довеждане - 10 души.
Моля да изискате по съответния законов ред разпечатка и звукозапис от "Дарик радио" Бургас, "Твоя ден" Бургас, в-к. "Компас", в-к. "Черноморски фар" и "Фактор" онлайн, на горепосочените изявления на М. Събев.


Прилагаме следните доказателства:
Цветни проспекти на спортен к-с "Черноморец", автобусни спирки и паркове.
Фирмени документи на Митко Василев Събев.
Копие от изявление на Митко Василев Събев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Браво! На една нация от овце са нужни и такива хора!
+1
 
 
КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ г*з,УБИЕЦ ГАДЕН.В ЗАТВОРА ТИ Е МЯСТОТО ДО ЖИВОТ БЕ УРОД ДЕБЕЛ.ВСИчКИТЕ БОЛЕСТИ НА СВЕТА ДА ТЕ ЗАРАЗЯТ ПАК ТИ Е МАЛКО... УМРИ В МИЗЕРИЯ СВИНЬО
-2
 
 
И двамата са олдскуул комунистически агентурно-мафиотски Боклуци, но определено Дражев е "по-малкото зло" и говори повече истини от Подвиския...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: