Легендарен вратар разкри, че е самотен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:54 / 05.09.2022
608
Легендата на "Реал" (Мадрид) Икер Касияс отрече да има връзка с Мария Хосе Камачо. Списание "Hola" посвети корицата си на предполагаемия флирт между бившия вратар и вдовицата на Франсеск Арнау, който почина миналата година на 46. Бившият вратар и дамата бяха засечени в Кадис през юни. Мария Хосе е голям фен на футбола и е играла в няколко женски отбора.

"Няма нова любов!", написа Касияс в Инстаграм.

След това продължи:

"Има само една нова измислица! Какъв начин да създадете история... лудост!", добави той.

Разводът между бившия вратар на "Реал" и Испания - Икер Касияс и Сара Карбонеро беше регистриран в съда преди година и половина. Връзката между Касияс и Карбонеро издържа 12 години. Целият свят стана свидетел на любовта им по време на световното първенство в ЮАР през 2010 година, когато вратарят дари любимата си с целувка, докато му взимаше интервю.

Двамата преживяха заедно много тежки моменти. Касияс преживя инфаркт по време на тренировка с "Порто" и беше принуден да сложи край на кариерата си, а Сара се бори с онкологично заболяване на яйчниците. Двамата имат две деца - Мартин и Лукас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).