Бургазлии се включиха в благотворителната кампания "Светулка Рън"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:26 / 05.10.2022
677
В Бургас снощи се проведе първото за града ни събитие "Светулка Рън“. Организатор бе бургаския СК "Фар“. Проявата беше без състезателен характер, а целта - събиране на средства за отглеждане на малки кучета, които в последствие да бъдат обучени за водачи на слепи хора от училището км фондация "Очи на четири лапи“.

Таксата за участие бе символична, а трасето по крайбрежната алея бе с дължина 5 км. Всички участници бяха снабдени с челници или друг вид светлина, като маршрутът включваше и участък в пълен мрак в близост до Солниците.

Събитието се превърна в истински празник, като в него се включиха професионални бегачи, групи младежи, както и цели семейства с малки деца. Някои участници проявиха изобретателност и използваха велосипеди, тротинетки и други решения за мобилност. И освен забавлението и удовлетворението за добрата кауза, всеки получи и поущрителна награда.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).