LED телевизор и 5 торти от Дея Спорт за зрителите в зала "Младост" на реванша срещу Олимпиакос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:48 / 12.12.2022
868
Утре, вторник, е денят, в който на полето в зала "Младост" ще застанат отборите на Дея Спорт и Олимпиакос.

Мачът между бургаските волейболисти и тези от гръцкия гранд е реванш от осминафиналите от европейския клубен турнир за "Чалъндж къп".

Началото е в 19:00 часа. Входът в зала "Младост" ще е безплатен.

Олимпиакос спечели първата среща с 3:0 гейма, но шансовете за нашите да продължат на четвъртфинал остават.

Необходима е чиста победа с 3:0 или 3:1, за да се стигне до "Златен гейм" срещу звездната селекция на съперника.

Атмосфера за атрактивен мач в зала "Младост" със сигурност ще има, а публиката може да се превърне в седми играч на полето за бургаските волейболисти.

Ръководството на Дея Спорт е осигурило награди за зрителите. Томбола ще определи кой ще си тръгне с LED телевизор. Най-шумните и активни фенове на волейбола и разбира се на бургаския тим имат шанса да се подсладят с 5 торти.

Андрей Николов ще ръководи Дея Спорт и срещу гръцкия гранд. Под ръководството на бургазлията, който доскоро беше помощник треньор на отбора, нашите спечелиха морското дерби срещу Черно море с 3:1 /29:27, 23:25, 25:20, 25:17/ в предпоследния десети кръг от Супер Волей.

За MVP беше определен Валентин Братоев, който с 21 точки беше най-резултатен. Диагоналът Димитър Дулчев се отчете с 18 точки за успеха.

Реваншът от осминафиналите за "Чалъндж къп" утре между Дея Спорт и Олимпиакос се очертава да бъде уникален завършек на мачовете през 2022 година за бургаския волейбол в зала "Младост". "Да я напълним и заедно да направим запомнящо се шоу", призоваха от бургаския клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).