Ивет Лалова се нареди в класация за най-горещите спортистки в света

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:02 / 13.12.2022
1439
Звездата на българския спринт в последните 20 години Ивет Лалова попадна в класация на най-горещите спортистки в света.

В подреждането на xfreehub.com двукратната европейска шампионка е на 13-о място. Сайтът припомня любопитен факт – че личният й рекорд на 100 метра е 13-ото най-добро време, постигано от жена в историята. Става дума за онези 10,77 секунди, записани през 2004 г. в Пловдив. След като в Токио Лалова се превърна в първата ни атлетка, която участва пет пъти на олимпийски игри, тя сложи кариерата си на изчакване, предаде "Телеграф".

Царицата

Именно колежките на 38-годишната Ивет от Царицата на спортовете са най-многобройни в топ 50 на най-сексапилните. В листата влязоха цели 15 атлетки, като преди нашето момиче са само тъмнокожата състезателка на троен скок Фатима Диаме (Исп, №12), най-бързата британска спринтьорка Дина Ашър-Смит (№11), канадската олимпийка в овчарския скок Алиша Нюман (№10), шампионката на 400 м с препятствия от Токио 2020 и световна рекордьорка Сидни Маклафлин (САЩ, №7) и седмобойката от Австрия Ивона Дадич (№6).

Най-напред от хубавиците в леката атлетика е Алика Шмид. 24-годишната блондинка така и не успя да запише мечтания дебют на олимпиада, след като пътува за Токио, но беше резерва в смесената и женската щафета на Германия на 4 по 400 м. 

Въпреки че е търсен модел и се радва на 3,3 милиона последователи в Инстаграм, а освен това беше наета за кондиционен треньор на футболния Борусия (Дортмунд), Алика е категорична, че не е казала последната си дума на състезателната писта. Именно затова 175-сантиметровата Шмид отклони оферта за снимки в "Плейбой“, защото иска да бъде запомнена с резултатите си, а не с великолепното си тяло.

Тенис

Пет са тенисистките в класацията на красавиците, като с едни гърди пред всички сред тях е №17 Южени Бушар, достигала до №5 в ранглистата. Бившата тръпка на Григор Димитров, която прави опити да се завърне в елита след операция на рамото, e родом от Канада, но се установи в Маями. 28-годишната звезда имаше близо 2 г. връзка с играча от НФЛ Мейсън Рудолф, ала през лятото се появи с друг мъж - Джак Бринкли-Куук (27). Брюнетът е син на американския топмодел Кристи Бринкли и имаше връзка с манекенката Нина Агдал, която се прочу като гадже на Леонардо ди Каприо.

Другите тенисистки, привлекли вниманието на xfreehub.com, са №27 Камила Джорджи (Ит), която умира да се снима по бельо и да излиза гримирана на корта, №34 Серена Уилямс, №37 Мария Шарапова, която си връща великолепната форма, след като роди син Теодор през юли, както и №45 Наоми Осака.

Футбол

Сред световните хубавици има и много футболистки, а две от тях са сред първите три. Става дума за хърватската националка и звезда на Грасхопър Ана Мария Маркович (№3), а втора е друга 23-годишна нападателка – Алиша Леман. 165-сантиметровата фурия е открито бисексуална и имаше връзка със съотборничката си в швейцарския национален отбор Рамона Баухман. Ходеше и с бразилския халф на Вила Дъглас Луис.

Голф

На последно и първо място сред най-горещите спортистки на планетата са голфърки. На опашката е майсторката на стика Луси Робсън, която идва от Лондон, но 10-годишна се мести със семейството си във Флорида и се изявява в професионалната верига. №1 е някогашната й съперничка и инстаграм сензация с 3,7 млн. последователи Пейдж Спиранак. Тази година 29-годишната американка оглави и класацията за 100-те най-секси жени на списание "Максим“. Тогава тя възкликна: “За мен е такава чест да бъда обявена за най-сексапилната жена за тази година.

Когато ми казаха, не спирах да ги питам "сигурни ли сте?“, защото наистина не вярвах. За мен да си секси опира до увереност и до това да се чувстваш удобно в собствената си кожа. Винаги съм била вярна на себе си и съм горда, че следвам толкова много жени, които са носили тази титла преди мен“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).