Мъри за годината на Левски: Трудна, щастлива, емоционална и радостна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:38 / 15.12.2022
679
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов направи равносметка на изминалата година за отбора и клуба като я определи като трудна, щастлива, емоционална и радостна. Това каза Стоилов в специално интервю пред клубната телевизия и обясни, че шансовете на Левски да бъде хегемон в българския шампионат са изключителни, въпреки че по думите му не е очаквал Левски толкова да се отдалечи от лидерите в първенството тази година. Наставникът на "сините“ засвидетелства и благодарността си към левскарската общност и по думите му без подкрепата и любовта на привържениците клубът би загинал, защото е бил на тоталното футболно и финансово дъно. Стоилов каза също, че е разочарован от резултатите, които Левски е постигнал до този момент в шампионата и обясни, че ако новият собственик го покани да продължи да бъде старши треньор, той ще приеме.

"Ако има нов собственик, той трябва да реши кой да води отбора. Ако ме покани, бихме преговаряме и бих останал. Левски е изключително близо да стане хегемон в българския футбол. Естествено трябва да се донамести мозайката, иначе играчите които имаме показаха, че могат да играят наравно или по-добре с останалите фаворити. Имаме много интересна сплав от млади и опитни играчи. Основно сме се ориентирали към селекция с млади футболисти. На Левски бъдещето му е осигурено за години, като игра напредва, сега остава да си изчистим другите проблеми", каза Стоилов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).