Фенове на ЦСКА-София призоваха за отмяна на контролата срещу Македония Гьорче Петров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:43 / 25.01.2023
548
Феновете на ЦСКА-София от "Трибуна Сектор Г" призоваха ръководството на футболния клуб да отмени планираната за 29 януари контрола срещу Македония Гьорче Петров на лагера в Турция заради отношението към хората с българско самосъзнание в Република Северна Македония.

Конкретната причина за това е, че на 19 януари секретарят на българския клуб "Цар Борис Трети" в Охрид Християн Пендиков стана жертва на побой и пострада тежко, след като беше нападнат от трима граждани на Република Северна Македония с етнически мотиви. 

"Ще използваме нашата трибуна, за да призовем ръководните фактори в любимия ни клуб да отменят предстоящата контрола на 29.01 с ФК Гьорче Петров. Вето на антибългарщината!

Силно вярваме, че националният интерес и достойнството ни нямат алтернатива.

България над всичко!", написаха от "Трибуна Сектор Г" в профила си във Фейсбук.

Припомняме, че Пирин (Благоевград) вчера отмени планираната си за днес контрола срещу ФК Скопие след искане от страна на феновете на "зелените" по същата причина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).