Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик обидени от пренебрежително съобщение от "Черноморец-Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:38 / 23.04.2010Коментари (47)7794
©
Ръководството на Нефтохимик се излезе с декларация, в която изразяват недоумението си от прессъобщение за мача между юношите-старша възраст на "шейховете" и този на "Черноморец-Бургас", изпратено от пресслужбата на "акулите". В него отношението към тима на Нефтохимик е доста пренебрежително, като се използват фрази като "победа без достойна съпротива", "голова забава" и подобни. Оригиналът на прессъобщението от сайта на "Черноморец-Бургас" можете да видите от този линк.

Ето и декларацията на Нефтохимик:

"Бихме искали да изразим нашето възмущение от пренебрежителното и обидно отношение към младите футболисти на Нефтохимик. Трябва да напомним на пресаташето на Черноморец, че новосформираният отбор на Нефтохимик тепърва започва изграждането на своя ДЮШ, а също и да му припомним, че до преди няколко месеца футболистите на почти цялата сегашна ДЮШ на Черноморец носеха екипите на Нефтохимик. Жалко ще е, ако Евелин Кузманов е забравил, че и той е работил за Нефтохимик и подобно иронично и язвително отношение е обидно. Грамотните футболни хора знаят, че за изграждането на ДЮШ са необходими системни тренировки, терени и добра организация. Действия по осъществяване на всички тях ФК Нефтохимик е предприел едва от няколко седмици.

Отношението на ФК Нефтохимик към ПФК Черноморец е било винаги спортсменско и никой от ръководството и от отбора не си е позволил да допусне и най-малка форма на конфронтация между двата бургаски отбора.

Дълбоко се съмняваме ,че съобщението, което излезе в медиите, е координирано с ръководството на ПФК Черноморец. Надяваме се, че по никакъв начин не сте искали да обидите децата, които в момента се състезават за Нефтохимик, както и многохилядните фенове на нашия отбор. Сигурни сме, че в близко бъдеще нашите усилия за изграждане на Футболен клуб Нефтохимик ще дадат добри резултати както по отношение на мъжкия отбор, така и по отношение на ДЮШ. Тогава, само и единствено по правилата на Фейърплея и в дух на спортсменство, се надяваме да отговорим на язвителния коментар с победи не само в детско-юношеските формации, а и на ниво мъжки отбори!

от ръководството на ФК Нефтохимик 1986 (Бургас)







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на PETRUCCIANI
премахни филтъра

+1
 
 
Аз да питам 1 въпрос и някой отговори ли ми съвестно и правилно, спирам да пиша тук : Как можеш да откраднеш нещо, за което си дал пари, с една дума - си го купил?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: