Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили жертва на грандиозна измама! Недеков: Михова, прощаваме Ви лакомията и меркантилността!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:51 / 19.06.2023Коментари (2)63117
©
Естрадната прима Лили Иванова е станала жертва на измама. Това разкри нейният личен пиар и мениджър Николай Недеков в своя профил във фейсбук. Оказва се, че служителка на Плевенската филхармония се опитала да саботира звездата покрай предстоящия ѝ концерт там на 20 юни, като не продавала билети за него. Това довело до огромни парични загуби за Лили, която от всяка своя изява печели поне по 200 хиляди лева. Ето и целия пост на Недеков отпреди няколко дни:

"Потрес! Рядко пиша по повод потреса си за определени ситуации, които ни заобикалят в България и отношенията между хората! Но това, което ми се случи днес, ме разтърси. В работата си с Лили Иванова съм свикнал да срещам всякакви нагли и недостойни постъпки спрямо нея или екипа й.

Накратко: Сайтът на г-н Благо Солов Blago Soloff, който продава билети за турне 2023 г. на Лили Иванова има сключен Договор с Плевенска филхармония от дата 12 май 2023 г. за продажба на билети за всички събития на физическата каса на филхармонията в Плевен, като договорът е възмезден и Плевенска филхармония получава определен процент от всеки продаден билет, като възнаграждение. Във въпросната физическа каса служител на държавната институция е г-жа Ваня Михова - дама на предпенсионна възраст с дългогодишен опит в продажбата на билети.

Г-жа Михова години наред извършва и частен бизнес на работното си място, като продава билети за всякакви частни културни събития в Плевен, докато получава заплата от държавната Плевенска филхармония. Повечето организатори на събития, са й заплащали с договор или на ръка проценти върху обороти, които са немалки суми, обслужвайки единствено частния й интерес.

Пак подчертавам, че тази й частна дейност се извършва в касата на Държавната Плевенска филхармония, в работното време на г-жа Михова, за което тя получава държавна заплата. Няма лошо! Може да го прави, някой си затваря очите, държавата е ощетена, всичко е точно. Свикнали сме! Като прах в очите на обществеността г-жа Михова заплаща малък наем на Плевенска филхармония за частната си дейност. Но остава въпросът как осъвместява 8-те работни часа, за които получава държавна заплата с частния си бизнес, който извършва в същите 8 часа…

Та стигаме и до конкретния случай! На 12 май, след сключване на въпросния договор с Плевенска филхармония, сайтът Купи Билети БГ предоставя като дарение техника за оборудване на касата със служител г-жа Михова и прави обучение на същата да продава билети, като тази дейност носи средства в бюджета на филхармонията. Осъзнавайки, че е лишена от възможността да печели лично за себе си, а ще трябва да изпълнява най-после служебните си ангажименти на касиер на филхармонията, г-жа Михова посреща служителите на сайта с думите:

- Аз няма да продавам, защото няма да взимам нищо. Не съм съгласна!

След това става ясно, че има договор за това с директора на Плевенска филхармония г-н Дяковски и привидно г-жа Михова спира с нападките и се съгласява да й бъде проведено обучение как да продава билети през сайта.

Днес, 19 дни по-късно се установява, че г-жа Михова е връщала десетки плевенчани, желаещи да си купят билет за Лили Иванова на касата с отговора: "Тук не се продават билети за този концерт, само на сайта", като в същото време е убеждавала служителите на сайта, че хората не са искали да купуват на каса, защото “им било скъпо"…

Наложи се да изпратим скрит клиент, който записа скандален разговор днес с г-жа Михова с явни лъжи и манипулации.

След него й потърсих лична отговорност по телефона, на което тя отговори, че е болна, човек с ТЕЛК и не може да се натоварва повече, за това не е продавала билети…

Г-н Дяковски беше втрещен от ситуацията, която уронва престижа на Плевенска филхармония и в която беше излъган, както той, така и екипа ни, както и десетки плевенчани! И дълбоко съжали, че е оставил г-жа Михова още няколко месеца, “за да си вземе 10-те заплати при пенсиониране"…

Надявам се г-н Lubomir Diakovski, кметът г-н Georg Spartanski, Община Плевен, Министерство на културата и всички заинтересовани страни градът да се развива в сектора Култура да вземат отношение по един произвол на служител на държавна институция! Да вземат отношения по явен конфликт на интереси, лъжи и манипулиране на гражданите на Плевен! По един абсурден произвол, на гърба на нашите данъци!

Уважаема г-жо Михова, ние Ви прощаваме лакомията и меркантилността! Прощаваме Ви, че сте се самозабравили и “доите" държавната хазна със заплатата си, докато печелите от “часпрома"! Прощаваме Ви, че Ви се плаща "на ръка" и сте в сивия сектор!

Прощаваме Ви, че лъжете и манипулирате плевенчани! Концертът на Лили Иванова ще бъде разпродаден и без Вас, хората ще преживеят магията на музиката дори и с Вашето саботиране. Не се притеснявайте! Лили Иванова е свикнала да живее с обичта и омразата и да гледат на нея като на банкнота!"



Още по темата: общо новини по темата: 6853
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1143 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малии тоя пръч 2 метра сигурно има бая шнур,с който обира паяжините в хралупата на бабата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: