Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Турнир от Националната верига по плажен волейбол предстои в Свети Влас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:30 / 26.06.2023Коментари (0)536
©
За втора година Марина Диневи в Свети Влас ще е домакин на Международния турнир по плажен волейбол от Националната верига на България, който ще се проведе на 29 юни - 2 юли 2023 г. на плажа Венид бийч.

В надпреварата край морето ще се включат общо 16 мъжки и 16 женски плажни двойки, като сред тях ще са едни от най-добрите и легендарни състезатели на българския плажен волейбол. Близо 25% ще е международното участие, като до момента са дали заявка отбори от Сърбия, Украйна и Полша. Мачовете ще се играят на 30 юни и 1 юли, а полуфинали и финали на 2 юли. Регистрацията ще е отворена до 27 юни 2023 г., като при по-голям брой записали се отбори, ще бъдат играни квалификации за влизане в основната схема.

Надпреварата ще се проведе по официалните правила за плажен волейбол на FIVB, ръководени от официални съдии, под шапката на Българската Федерация по волейбол. Общият награден фонд тази година е 10 000 лв., пропорционално разпределен на мъже и жени.

"България има огромен потенциал за този спорт и съм много благодарен на Марина Диневи, че за втори път подават ръка това събитие да се случи. Мястото е уникално и изключително подходящо за организиране на професионален турнир от световна класа. Щастлив съм, че го превърнахме в традиция и поставихме България като дестинация на картата на плажния волейбол“, споделя Ярив Лернер, организатор на турнира.

"Доволни сме от възможността Свети Влас да е едно от местата за популяризирането на плажния волейбол. Турнирът е само част от списъка със спортни, културни и модни събития, които се провеждат тук, и които носят много настроение, приятни емоции и страст. Надяваме се и участниците, и зрителите, да се забавляват и да им предложим едно пълноценно изживяване“, коментираха домакините от Марина Диневи.

Турнирът се провежда под егидата на Българска федерация волейбол и се организира от Nu Boyana Film Studios и техния изпълнителен директор Ярив Лернер, с партньорството на яхтено пристанище Марина Диневи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: