Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков: "Левски" е абсолютен фаворит срещу нас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:44 / 12.08.2010Коментари (9)3103
© Burgas24.bg
"Левски е абсолютен фаворит срещу нас", това заяви мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди официалните мачове от сезона. В 3-тия кръг на "А" група "акулите" приемат "сините" на стадион "Лазур" на 15 август /неделя/ от 21 ч.

"Левски" е хита на българското първенство и е абсолютен фаворит в мача в неделя. Отнасяме се с нужния респект, но ако победим такъв противник, ще затвърдим авторитета и позициите си в българското първенство. В този мач няма какво да губим, а можем само да спечелим. Ако иска да ни бие, "Левски" ще трябва да го стори със силна игра, защото и ние искаме да бием. "Сините" може да са добър отбор, но и ние ще противопоставим борбен, компактен и търсещ успеха отбор. Сигурен съм, че стадионът ще бъде препълнен и 80-90 процента от хората ще бъдат зад нас след еуфорията от победата ни над ЦСКА. Така че на "Левски" няма да им е лесно в Бургас.

Със сигурност ще се получи интересен и атрактивен мач. Чакаме го с нетърпение", коментира Красимир Балъков. "Във всеки мач играем за победа. Никога не излизаме за равен, но е за предпочитане пред загубата" - така мениджърът отговори на въпрос дали едната точка би го устроила.

Красимир Балъков посочи, че е привърженик на тактически схеми, в които се залага на отборната цялост, а не на индивидуалните задачи, но не скри, че за опазването на Гара Дембеле ще се възложат персонални ангажименти, защото той е много взривен футболист и притежава голов нюх. Мениджърът подчерта силните офанзивни качества и на Тасевски и Жоазиньо.

Със сигурност от групата на "Черноморец - Бургас" за мача в неделя отпадат невъзстановеният бразилски бранител Габриел Атц и младият вратар Ник Дашев. От леки травми се оплакват Орлин Старокин, Адриан Фернандес и Траян Дянков. "Надявам се проблемите им да отшумят, но дори и да не са готови за игра, не се притеснявам, защото на всички постове имаме равностойни заместници", отсече Балъков.

На пресконференцията стана ясно, че както бургаските зрители, така и феновете на "Левски" ще влизат безплатно на стадион "Лазур". За тях са отделени 1 600 места.

"Пускаме феновете на гостите без пари, въпреки че не срещаме ответни жестове. Ето например нашите фенове бяха принудени да плащат билети по 15 лв. за мача с ЦСКА в София, а ние техните фенове ги пуснахме безплатно миналата пролет в Бургас", констатира мениджърът на "Черноморец - Бургас".

Още по темата: общо новини по темата: 6
18.08.2010
16.08.2010
15.08.2010
12.08.2010
12.08.2010
10.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lubo
премахни филтъра

+1
 
 
Дано не се получи като с Академик.много ще трябва да се борим и да се бием за да ги бием.но се надявам че можем.И много сте се радваме,ако това стане
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: