Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Интересът към мача на "акулите" с "Левски" расте лавинообразно
Автор: Екип Burgas24.bg 14:30 / 10.08.2010Коментари (10)2441
© Burgas24.bg
Не с дни, а с часове расте интересът към мача на "Черноморец -Бургас" с "Левски" на 15 август /неделя/ от 21 ч на стадион "Лазур". Телефоните в клубната канцелария на "акулите" прегряха от обаждания на нетърпеливи любители на футбола, които питаха кога ще бъдат пуснати по касите безплатните билети за дербито на 3-тия кръг от първенството в "А" група. Затова ценните хартийки са в разпространение още от днес - вторник, цели 5 дни преди мача. Билети могат да се намерят на каса №1 на "Лазур", на бариерата на стадиона и в интерхотел "България".

Без съмнение интересът ще се засилва лавинообразно с наближаването на деня и часа на сблъсъка. Очаква се места в ложите и на официалната трибуна да заемат високопоставени личности от обществено -политическия и културния живот в Бургас и страната, специалисти и хора от спортния елит, чуждестранни мениджъри.

Черноморци приковаха вниманието към себе си и провокираха оптимистични очаквания за двубоя с "Левски" след победата си над ЦСКА в София с 2:1 в неделя вечер. Феновете се зареждат с надежда, че любимците им имат сили и възможности да се справят и с другия столичен гранд. Бургаската публика вече добре знае, че освен на футболен спектакъл, на стадиона може да стане свидетел и на интересна артистично - музикална програма.
Още по темата: общо новини по темата: 6
18.08.2010
16.08.2010
15.08.2010
12.08.2010
12.08.2010
12.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
локо бс 32, успех на мача ви и по прицип само да ти кажа, че горе вдясно на сайта има един червен бутон "изпратете ни новина" - по принцип от сайта са доста любезни и реагират много бързо (стига да е в нормално работно време) - понякога им трябват до 5 минути да проверят дали е достоверна информацията и я публикуват веднага - аз лично съм изпращал и са ми публикували поне 6-7 обяви досега - копирам само текста от друг източник и готово.....и още веднъж успех на мача ви:)
-1
 
 
Тръгване от Меден рудник-нач.спирка на 211 в 16.45-у-ще Петко Росен-ж.п.гара-3-та поликлиника-БСУ-Механотехникум-МБАЛ-РУМ Младост-сервиз Форд-начална спирка на 12-стадион Червено знаме-17.35ч.....Извинявам се на феновете на Черноморец че пускам информацията в този раздел,но от няколко дни няма тема за Нефтохимик.Всички бургазлии които искат да подкрепят Нефтохимик -да заповядат.За първия домакински мач с АСЕНОВЕЦ на 29.08. 0т 18.00 ч. автобуса е безплатен(поема се от фен клуба).За следващите мачове-се плаща по 1 лев във всяка посока
-1
 
 
- Окончателно бе решен маршрута и цената на автобусната линия, която ще се пуска за домакинските мачове на отбора(автобуса ще есамо за неделните мачове на отбора).Взето бе решение цената в едната посока на маршрута да е в размер на 1лв.(без първият домакински мач тогава разходите по автобусната линия се поемат от фенклуба). В автобуса, ще има представители на фенклуба,които ще събират парите. - Беше решено в автобусите за гостувания да има стюарди които да следят за нормалното протичане на самата екскурзия. Стюардите ще се определят преди всяко тръгване и ще са от феновете на отбора. - С оглед на по-добрата организация, а и изискано от ДАИ към превозвачът ни Бургасбус бе взето решението да се правят списъци с участниците в екскурзията за гостуване, които трябва да са окончателно ясно до 3 дни преди самото гостуване. Тоест пълния списък с желаещите за екскурзия трябва да е готов до четвъртък вечерта. Клуба на привържениците на Нефтохимик ще се опита да удължи този срок на записване с още един ден след разговор с официалните лица представящи Бургасбус. - Заплащането на екскурзията ще става при самото записване, което най-вероятно ще става на кафе Нефчо което се намира до БСУ. Отказване от пътуване може да стане до 24 часа преди деня на екскурзията. Цената на екскурзията ще се определят от маршрута и цена на километър,която тепърва предстои да се договори.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: