Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черноморец-Бургас победи Славия с 2:1
Автор: Екип Burgas24.bg 22:48 / 27.09.2010Коментари (11)3630
По най-добрия начин за "акулите" започна днешния им двубой срещу гостуващия тим на Славия. Защитникът на гостите Радослав Димитров засече топката след центриране и си вкара автогол още в първата минута на мача.

След щастливото начало футболистите на Черноморец-Бургас владееха играта през първото полувреме. Те пропуснаха обаче много положения пред вратата на гостите. В края на първата част след центриране от корнер в наказателното поле на Славия, Хайри бе изпуснат от защитата на белите. Той стреля, но Кунчев изби, след което при добавката отново Хайри улови топката и не сбърка. Така на полувремето бургазлии се оттеглиха при резултат 2:0.

Малко след подновяването на играта "белите" успяха да върнат интригата в двубоя след като Илия Илиев стреля отдалеч, но топката се спря в краката на Колев. Той остана сам очи в очи срещу Борел и отбеляза за 2:1, което се запази и като краен резултат в двубоя.

Eдинственият шанс за гол през втората част за "акулите" бе в 62-рата минута, когато с далечен удар Дянков застраши вратата на гостите, но Кунчев изби топката в десния стълб. Тошев и Марсио на два пъти излизаха в добри ситуации срещу Кунчев, но той демонстрира чудесен рефлекс.

Така Черноморец-Бургас се изкачи до 3-тото място във временното класиране на А група с натрупаните до момента 18 точки.

В следващия, 9-и, кръг от първенството на "А" група "акулите" гостуват на "Монтана". Мачът е на 3 октомври /неделя/ от 16 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 3
27.09.2010
27.09.2010
23.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на gora eta
премахни филтъра

-1
 
 
Защо ги подкачаш на"любима" за тях тема? Да са живи и здрави, та ако искат да твърдят, че имат 250 000 запалянковци, които единствено поради липсата на място не се намират на ТЕХНИЯ /хм, тук май аз отварям друга "любима" тема/ стадион....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: