Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Красимир Балъков: Отборът си върши добре работата
Автор: Екип Burgas24.bg 23:16 / 27.09.2010Коментари (1)1683
© Burgas24.bg
Ето какво сподели на пресконференцията след победата над "Славия" мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков: Победата ни е стратегическа, защото бяхме с равни точки със "Славия". Ранният гол помогна на положителното ни мислене в мача, но не мисля, че беше решаващо за крайния успех, защото и ЦСКА в София ни поведе в 1-вата минута, но после обърнахме резултата в своя полза. Уважавам "Славия", но днес или те нямаха ден, или ние играхме много силно. Хубавото е, че след гола за "Славия" успяхме да организираме отново играта си.

Опровергахме скептиците, които ни критикуват, че не играем нападателно. Създадохме 7-8 положения, а вкарахме само два гола. Вратарят на "Славия" пази блестящо. Искам да се извиня от името на Матиас Морис, който събори неволно страничния съдия.

Не знам по каква причина домакинските ни мачове през есента са все в понеделник, което ни лишава от по-голяма зрителска подкрепа. Ако мачовете бяха в събота или неделя, щеше да има още повече от тези близо десет хиляди души, които бяха тази вечер на "Лазур".

Още по темата: общо новини по темата: 3
27.09.2010
27.09.2010
23.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Комплименти за отбора.Страхотен мач.Мисля най-добрия този сезон.Реалния резултат беше 5-1.Страхотен софийски вратар.В.Стефанов откъде ги намира такива вратари не знам.Определено вратаря на шопите беше героя на мача.Иначе нашите щяха да запишат исторически резултат срещу софийски отбор.Дано сега не се издънят срещу Монтана.Тази година мачкаме именитите отбори , а се дъним срещу аутсайдерите.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: