Феновете на Левски не издържаха на гледката във Вечното дерби

Автор: Мартин Иванов
Коментари (0)
09:20 / 08.04.2024
790
Групи привърженици на Левски си тръгнаха още преди края на редовните 90 минути на мача с ЦСКА (0:2), в който техните любимци бяха тотално надиграни, забеляза репортер на "ФОКУС".

Масово фенове от Сектор "А", където дори хора бяха бити от други левскари по-рано, поеха към изходите на Националния стадион "Васил Левски". На практика те пропуснаха да видят стопроцентовото положение на Данило Асприля в добавеното време, което трябваше да направи резултата класически в полза на "армейците". Ударът на Крокодила намери гредата и излезе.

Освен него ЦСКА отправи цели 8 точни изстрела при нито един в посока Густаво Бусато. Не малка част от "сините" в централната трибуна не издържаха на това и напуснаха бесни. Чуха се и викове "оставка", които вероятно са насочени към клубното ръководство в лицето на Наско Сираков и Даниел Боримиров.

За феновете на "армейците" остана кефа да ги съпроводят с подигравателни възгласи: "Довиждане!".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).