Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (3)
Нефтохимик - Ботев на Лазур или в Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 13:10 / 22.11.2010Коментари (124)7643
©
Двубоят между Нефтохимик и Ботев Пловдив може да се играе на стадион Лазур, научи Burgas24.bg. Въпреки всички усилия, които ръководството на "шейховете" положи за стадиона в Долно Езерово, полицията все още отказва да охранява двубоя там. Така има голяма вероятност срещата да се проведе на оригиналния дом на Нефтохимик - стадион "Лазур". Вече са проведени разговори с ръководството на Черноморец Бургас, които в момента използват и стопаниват стадиона и са се съгласили мача да се играе там. Пречка е единствено концерт, който ще се проведе в събота вечер. Мачът е в неделя, 28 ноември. Ако вариантът със стадион Лазур отпадне, най-вероятно мачът ще се играе в Несебър.
Още по темата: общо новини по темата: 10
01.12.2010
29.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
25.11.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на BZoneB
премахни филтъра

+17
 
 
Всичко е хубаво, прекрасно. Феновете на Ботев искат мача на Лазур или в Несебър. Болшинстввото фенове на Нефтохимик го искта в ДЕ. Предполагам, че проблемите са следните: 1. Ние в момента играем на лицензиран стадион, нали при лиценза полицията е взела становище - в крайна сметка можеха да кажат, че не става. 2. Можеха примерно да допуснат само 200 фена на Ботев - а като дойдат примерно 2000, полицията да се оправя с тех извън стадиона. 3. в Несебър ще сме гости - в пряк и преносен смисъл, един мач с Бирой ми стигаше там. 4. В крайна сметка футбола за нас ли е или за протокола - ако е така, да го бяха решили да е в Сливен на затворени врати примерно. 5. Феновете на Ботев са си прави да искат - много са, сега са определено много силен отбор във всяко едно отношение, по-скоро нашето ръководство не ръководи правилно. Мога още да говоря но няма смисъл. Относно бройката на феновете - да Ботев ще са много, а полицията просто не иска да се занимава. Несебър им е иделано - сега няма туристи, града е пуст, да се оправя полицията в Несебър. Аз съм абсолютно убеден, че няма да има и едно нахрачване от страна на зелен фен към жълт или обратно, камо ли да се стигне до бой.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Събориха част от спортния комплекс на Кубрат и Тервел Пулеви
В Бургас започват интересни спортни турнири
БОК събира бъдещите ни звезди в 10 спорта на Олимпийски фестивал край морето
Националният ни отбор се ражда преди точно 100 години
Легенда в тениса предрече финал на Григор Димитров на "Ролан Гарос"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: