Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бургаски боксьор завоюва ценна титла в Кипър
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 20.12.2010Коментари (2)1367
©
Бургаският боксьор Милен Паунов добави нова шампионска титла към колекцията си. Състезателят на "Победа-Черноморец", спечели първо място на престижния турнир "По-голям е по-добре" в Кипър. Това е третото издание на престижната надпревара, в която взеха участие общо осем класни бойци от различни държави. Единствената категория в това състезание бе от 82 килограма нагоре. Триумфът на бургазлията бе излъчен на живо по "Европспорт" през изминалия уикенд.

Първата жерта на Паунов стана Анди Шаденберг от Германия. На полуфинала, нашето момче се изправи срещу Омар Белхамар от Белгия. Милен отново показа класа и се наложи над своя противник по точки. Така родният републикански шампион по бокс, в категория над 91 килограма се класира за финала на престижния турнир. Там бургаският боксьор трябваше да се бие с Луциан Даниленку от съседна Румъния. Паунов отново показа качества на истински боец и се справи с последното препядствие по пътя си към титлата. Успехът на бургазлията му осигури и награда от 15 хил долара. Официален съдия на турнира бе друг българин - Владимир Кондов. По пътя към успеха Милен Паунов бе активно подпомаган от ALL STARS България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Badorek
премахни филтъра

-1
 
 
Ти като правиш пари, не видя ли на чека какво пише?? Евро ли, долари ли ? Май пише dollars. Успех в правенето на пари "батка".
-1
 
 
ей калъф, тази събота беше. Слез малко на земята. Ама ти много ги знаеш паричните единици, завършил си първи клас браво!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: