Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
ХК "Черноморец" разби конкуренцията
Автор: Екип Burgas24.bg 10:27 / 21.02.2011Коментари (1)2283
Хандбалистите на "Черноморец" станаха еднолични лидери в групата след края на трети кръг от държавния турнир за юноши старша възраст до 19 г. в зона Тракия. Състезателите на треньорките Анна Бирюкова и Светлана Дердова завършиха с пълен актив от победи в мачовете, изиграни в бургаската спортна зала "Младост" миналата събота.

Домакините от "Черноморец" имаха явно превъзходство в двубоите. Срещу отбора на ПГМЕТ /Хасково/ бургазлии се наложиха с категоричното 22:3 /13:1/, а срещу "Академик ТУ" /Пд/ с 18:8 /8:2/. В третия последен мач срещу "Асти 91" /Хасково/ "Черноморец" записа поредната си авторитетна победа с 26:13. Конфортната преднина, която нашите хандбалисти натрупаха до почивката- 13:5 гола, позволи в игра да влязат част от резервите.

Седмицата на "Асти 91" се опита да стопи изостването си, но домакините не допуснаха изненади и дори имаха възможността да завършат с още по-изразителен резултат. Три минути преди края на срещата "Черноморец" на няколко пъти пропусна отлични възможности за гол от шестметровата линия. Освен това бургазлии удариха две греди и пропуснаха дузпа. В тези минути своята класа демонстрира вратарят Мирослав Кюмюрджиев, който на три пъти майсторски опази мрежата зад гърба си.

В останалите срещи "Академик ТУ" победи "Асти 91" и ПГМЕТ съответно с 19:17 и 12:9. Двубоят между последните два отбора завърши с победа за "Асти 91" с 23:13.

Следващият четвърти кръг от турнира ще се проведе на 12 март в Хасково. Зоналният финал е на 23 март в пловдивското село Оризаре.

Съставът на "Черноморец": Кюмюрджиев /Евтимов/, Василев, Буланов, Стаменков, Маджар, Диков, Николов, Делибалтов, Андреев, Господинов, Кандилов, Стамов, Жеков.

Източник: в. "Компас"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mitkodelibaltov
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: