Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Без димки, факли и пиротехника на мача Черноморец – ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 17:00 / 02.03.2011Коментари (24)3636
©
Забранява се внасянето на всякаква пиротехника на стадион "Лазур" за мача Черноморец-Бургас - ЦСКА. Мярката е в името на безопасността на зрителите. На всеки вход влизащите ще бъдат щателно проверявани за димки, факли, бомбички и друг подобен инвентар, който ще бъде изземван. Както е било винаги, ще се отнемат и други предмети, които могат да представляват заплаха за публиката. Хора в нетрезво състояние няма да бъдат допускани на стадиона.

За реда и сигурността на стадиона са ангажирани 150 униформени полицаи и 70 охранители. Ще има и 20 стюарди. Феновете на ЦСКА ще влязат на стадиона през отделен вход, който няма да се ползва от други зрители. Домакините са в готовност да посрещнат "червена" агитка от около 700 души, които ще се придвижат организирано от София. Очаква се бройката да набъбне поне до 1 000 с присъединяване привърженици на армейците от съседни на Бургас области.

Агитката на Черноморец - Бургас също се стяга за мощна подкрепа, макар и без пироефекти. Късно тази вечер феновете ще разкрият какво подготвят на срещата си с мениджъра на клуба Душан Буковац и старши треньора Антон Велков.

Билети за мача Черноморец - Бургас - ЦСКА ще се продават и в почивните дни. Началото на срещата в събота е от 18.00 часа. Стадион "Лазур" ще отвори врати за зрители в 16.30 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 9
06.03.2011
03.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
02.03.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на sharks
премахни филтъра

0
 
 
айде аз ще отговоря на господин "Бургас" - пич, висшето образование сме си го завършили доста хора, някои от които извън България, които имат страхотни професии и са се реализирали. Имаме фенове адвокати, юристи, собственици на магазини, заведения, барове, хора с бизнес и лични фирми, режисьори, музиканти, даже и сценарист в предаване по БТВ. Не защитавай онази банда алкохолици и наркомани, събиращи се в онази дупка, защото точно те са причина да има някаква смешна "омраза". същите тези, които защитават не спират да подклаждат интриги в интернет и после се цупят и ревът като момиченца като ги набие някой. аз уважение имам към истински фенове на стария черноморец, които не ходят да гледат това недоразумение урод 919, както и те имат уважение към нас. това може да стане, когато сините приятелки съберат смелост като пичове и си признаят, че всъщност са 15 човека и са по-смешни от нас в челото на А група, докато ние сме във В. всеки нормален човек видя колко човека имаше на мача с Ботев, агитка 3 сектора, хореография и всичко останало. факти, които не могат да скрият истината. само онези заблудени наркоманчета злобиха от завист след мача ни. ако бяха казали едно Евала, или просто да покажат респект към нас, и те щяха да получат същото ;) просто е - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. + това трудно можеш да уважаваш някой, подкрепящ "нещото", заради което моя любим отбор играе в селските дивизии вече 5та година, "нещото", което ни взе школата и стадиона и си преписа историята на истинския Черноморец. а че има някви превъзбудени хлапета от нашите е ясно, и мен ме дразнят.
0
 
 
ало извън земния ко ще кажеш си затвориш миризливата уста
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова е на прага да прекъсне кариерата си
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: