Юноша на Левски започна с Черноморец - Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:55 / 19.07.2011
893
Вратарят Петър Хубчев, който досега пазеше за юношите (старша възраст) на Левски, започна проби в Черноморец (Поморие). Стражът, който не се отличава с особен ръст, ще бъде изпробван на тренировките в следващите дни и дори може да получи шанс да пази в контролните мачове. Поморийци търсят и попълнение на вратарския пост, след като титулярът Янко Георгиев премина в Черноморец (Бургас), а сърбинът Лазар Йовишич беше освободен.

В същото време стана ясно, че полузащитникът Спас Байрактаров, който досега игра в Ботев (Враца), е приключил с пробите в Поморие. Качествата на играча изненадали неприятно треньорите, а всичките млади таланти от бургаската школа на същия пост показали по-голям потенциал.

В същото време старши треньорът Неделчо Матушев отличи специално Любомир Войнов и Ростислав Янков, които всеки ден демонстрирали по-добро представяне. За Войнов мога да кажа, че е много съвестен, дисциплиниран и амбициозен. Иска да се развива и мисля, че му предстои добро бъдеще. Същото се отнася и за Янков, каза още треньорът на Черноморец (Поморие). Утре Черноморец (Поморие) ще изиграе поредната си контролна среща, като техен противник ще бъде Ботев (Гълъбово), отбор от Югоизточната В група.

Източник: "БТА"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).