Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Първото футболно училище в Бургас отваря врати на 22 октомври
Автор: Екип Burgas24.bg 12:06 / 19.10.2011Коментари (3)1925
©
На 22 октомври /събота/ ще бъде отворена нова страница в историята на бургаския футбол. На тази дата ще се открие първото футболно училище в града, което носи името "Морски звезди". В него се залага изцяло на професионализма.

Училището привлича деца от 7 до 10 години, но са възможни и компромиси извън този възрастов диапазон. Интересното е, че в "Морски звезди" могат да се запишат и момичета.

Първата тренировка ще се проведе на 22 октомври от 10.30 часа на игрището в спортен комплекс "Изгрев" под ръководството на Владо Стоянов и Мирослав Кралев. Двамата са известни бивши бургаски футболисти, натрупали вече богат опит в треньорската професия и понастоящем селекционери на юношески национални отбори на България.

Съвсем скоро към тях в "Морски звезди" ще се присъединят още двама качествени специалисти. С момичетата пък ще работи дипломирана треньорка.

Методиката, която ще се използва в "Морски звезди", е взаимствана от водещи западноевропейски школи като германската, швейцарската и холандската. Основател и собственик на училището е бившият търговски директор на футболните клубове "Нафтекс" и "Черноморец-Бургас" Радостин Костов, който беше дясна ръка на Фреди Бобич, докато германецът заемаше поста на изпълнителен директор на "Лазур". Управител на "Морски звезди" също е бивш служител на "Нафтекс" и "Черноморец" - Сияна Анестиева.

Тренировките във футболното училище ще се водят два пъти седмично в удобно за децата време на игрището в "Изгрев". В ход са преговори да се ползва и игрището в ж.к. "Меден рудник" до училище "Елин Пелин".

Таксите са достъпни, като включват и застраховка. За да бъдат родителите напълно спокойни, на тренировките винаги ще присъстват квалифицирани медицински лица с опит в спортната травматология.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Albena Gnutti Borisova
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: