Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
18 деца участваха в първата тренировка на "Морски звезди"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:05 / 22.10.2011Коментари (1)815
©
18 деца на възраст от 6 до 11 години участваха в дебютната тренировка на първото футболно училище в Бургас "Морски звезди". Заниманието на изкуственото игрище до бл. 29 в ж.к. "Изгрев" се проведе днес под ръководството на треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев. Те зарадваха малчуганите с чисто нови маркови топки, лежанки за упражнения и екипировка. Едночасовата тренировка премина под вещия взор на директора на направление "Детско-юношески футбол" към БФС Пламен Михов в качеството му на приятел на основателя на "Морски звезди" Радостин Костов.

"В нашето училище ще се тренира по методика, спусната от БФС. Взаимствали сме и най-доброто от западноевропейските образци, основно от немската школа", заяви Костов пред представителите на медиите. "Морски звезди" събира деца основно от 7 до 9 г., но няма да върне желаещи и извън този възрастов диапазон. Интересното е, че в училището могат да се запишат и момичета.

През следващата седмица ще има по 2 тренировки от понеделник до петък на игрището до бл. 29 в "Изгрев". Началните часове са 10.00 и 15.00. До 1 ноември заниманията за децата ще бъдат безплатни. После започва записване и влизат в сила таксите от по 30 лв. на месец. Парите включват и застраховка на децата, до които редовно ще има медицинско лице.

В ход са преговори да се ползва и изкуственото игрище до училище "Елин Пелин" в "Меден рудник". През есенно-зимния период заниманията ще се водят на закрито в зали или физкултурни салони.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mi6le
премахни филтъра

0
 
 
на заплата в БФС и на такси от чГ стни школи ,не е зле ама е конфликт на интереси според мен.Друг е въпроса ,че БФС му плащат да селектира нац. отбор ,а скоро на мач из провинцията не е забелязван
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: