Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Само банков кредит може да спаси лиценза на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 13:56 / 27.02.2012Коментари (12)4021
©
Дълг към Балъков пречи на Черноморец
Бургаският Черноморец може да понесе съкрушителен удар и да загуби лиценза си, ако до 31 март мениджмънтът на клуба не оправи финансовите бакии. Клубът има да плаща на свои бивши служители стотици хиляди левове заплати. Отделно бившият вече играч Пламен Крумов осъди Черноморец да му плати 20 000 лв. - три месечни заплати. Бившият главен мениджър Красимир Балъков пък чака 100 000 лв., колкото е размерът на едно негово месечно възнаграждение.

Отделно клубът има да изчиства задължения към НОИ и други институции. Сумата, която е необходима на първо време, за да се изчистят най-неотложните задължения, е 1,7 млн. лв. Ако тези пари не се намерят, Черноморец може да загуби лиценза си, защото няма да отговаря на изискванията за финансов статут. От клуба вече призоваха общината да даде 1,5 млн. лв., но това едва ли ще стане. В момента ПСФК Черноморец е в странна ситуация. Двамата негови основни акционери са Община Бургас и "Петрол холдинг". Те обаче не дават нито лев за издръжка на клуба.

Президентът Митко Събев осигурява средства, колкото да се плащат заплатите на представителния отбор. За всички останали разходи трябва да се грижи оперативното ръководство в лицето на прокуриста Пламен Киряков. Той вече обяви, че натрупаните задължения са над 20 милиона лева и на този етап няма визия как те ще бъдат изчистени. Според последни информации босът на Черноморец Митко Събев ще успее все пак да намери парите, но това ще стане срещу банков кредит. Той вече е договорил заем за пет милиона лева, залагайки активите на дружеството.

Източник: в. "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 19
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
05.03.2012
05.03.2012
05.03.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
омразата между нафтата и черноморец не е от полза за бургаския футбол.и това го правят само част от феновете-незнайно защо?тази стара и лоша наша бургаска черта страшно много вредеше на града като цяло в годините, сега се прехвърли и във футбола.дано бъде преодоляна....никой няма полза от това- защо да не гледаме всяка седмица мачове от А група?
-2
 
 
радвате ли се отрепки , радвайте се колкото си искате
+4
 
 
Да да да ставааше въпрос за видов ден . Ставаше въпрос че това смешно синьо балонче ще се спука . Смеехте се цаци смотани но на какво - на неизбежния ви краах ли .Дойде краят .Всичко от тук нататък е отлагане .Какво стана с грандиознияя проект БАЛЪКОВ . О извенете забравих че той е за БАЛЪЦИ а при цаците колкото искаш . Какво стана с грандиозния черноморец арена - о извенете нямаме пари да си платиме водата ама имаме в близост езеро в което шараните живеят превъзходно . ИМА ГОСПОД . Хак ви е смешно лошо изпържени цаци . Закрихте нефтохимик закрихте школата ни нооооо ние оцеляхме защото отбора на Бургас се казва НЕФТОХИМИК . От швейцария се дават следните указания - ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ . Сбогом сбогом казах - и знаете ли кое е хубавото че Българската футболна общественост няма с какво да ви запомни . Почивайте в мир НЕЩАСТНИЦИ
+4
 
 
Да ви го начу*кам майка ви шаранска много скоро това недоразумение УРОДА ще бъде закрито завинаги! За разлика от НЕФТОХИМИК който благодарение на многобройните си привърженици и хора които обичат отбора се възродихме а вие шарани с 20те си човека агитка сте обречени до живот! к*р ЗА ШАРАНА!
+6
 
 
КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМО, САМ ПАДА В НЕГО!!! ИМА ГОСПОД!!!
+5
 
 
Опаа..... паричките секнаха!!! Ами сега???? След като са замесени тези две отрепки на снимката, няма как да е друго яче!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
НИКОЙ не може да спаси тея отрепки! само отлагат неизбежното.
+8
 
 
Черноморец да започне от долните групи, както си му е редът, на чисто! Без да взима лицензи на отбори от по-горни, да се върне на своя стадион и да си вземе историята, която притежава Дражев или еди кой си! Иначе всичко друго е до време!
+4
 
 
вижда се края на това недоразумение наречено ПСФК. вече за всеки са ясни далаверите на измикяра събев. крайно време беше някой да му потърси сметка. а на всички цаци които злобееха срещу нас като бяхме във В група ще им припомня какво бях казал преди - КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ. всичко ще си дойде на мястото. ние ще се върнем в А група, а вие ще отидете там където ви е мястото - в селските дивизии
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: