Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кишишев: Знаех, че ЦСКА са снижили класата
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 05.03.2012Коментари (4)2912
© BulPhoto
Ветеранът на Черноморец Радостин Кишишев е футболистът с най-внушителна визитка в отбора. Бившият национал, който е играл и 10 години в най-силното първенство в света -английското, отговори на няколко въпроса след вчерашната победа на Черноморец над ЦСКА.

- Радостине, според теб Черноморец ли беше толкова силен в тази среща или ЦСКА неузнаваемо слаб?
- Не знам кой е бил силен и кой е бил слаб. Факт е, че ние надиг­рахме ЦСКА и това е безспорно. Лично аз действително донякъде бях изненадан от уя­звимостта на гостите в защита. Като цяло оба­че имах очаквания, че те ще са снижили кла­сата си в сравнение с есента. Продадоха дос­та сериозни играчи, а не е ясно новите им попълнения на какво ниво са. Все пак ЦСКА си е ЦСКА, независи­мо от моментното си състояние.

- Конкретно в сре­щата къде Черномо­рец спечели мача?
- Бяхме много ак­тивни в средата на те­рена. Аз и съотборниците ми свършихме много бегова работа и мисля, че неутрализи­рахме техните халфо­ве. Като изключим един определен мо­мент от мача, при кой­то те имаха известно превъзходство, в по-голямата част от вре­мето ние доминирахме. Смятам, че ус­пяхме да прекъснем връзката им между от­делните звена именно чрез активната работа в средата на терена. Мисля обаче, че по фланговете също свършихме отлична работа. Факт е, че ЦСКА беше по-слабият отбор в та­зи среща, а Черномо­рец победи с футболни аргументи. Това се призна и от съперника.

- Как протече под­готовката на Черно­морец тази зима? За пръв път от много време отборът не отиде в чужбина, а тренира при домаш­ни условия.
- От това как е про­текла подготовката се виждат резултатите на терена. Мисля, че мачът с ЦСКА е доста­тъчно категорично доказателство, че сме се подготвяли в правил­ната посока. Колкото до лагерите в чужбина, мога да кажа, че гол­яма част от български­те отбори ги използват самоцелно. В крайна сметка един лагер зад граница се прави най-вече заради качестве­ните съперници в кон­тролите. Колкото до нашия отбор ние изи­грахме доста срещи, като целта беше да се постигне спойка меж­ду отделните линии и по-бърза интеграция на новите футболисти в отбора.

- Как оценяваш представянето на но­вите ти съотборници?
- Не аз съм човекът, който ще прави оценка на съотборниците ми. Това е право на спор­тно-техническия щаб и ръководството. Мога да кажа само, че Чер­номорец има добър ко­лектив и всички мом­чета работят яко, за да се вдигне класата на отбора.

- Ти си вече на една доста солидна фут­болна възраст. Не мислиш ли за отказ­ване?
- Ако ви кажа, че не мисля, ще ви излъжа. Все още обаче не съм решил кога ще сложа край на кариерата си. Така или иначе общес­твеността ще разбере, когато взема това решение. Засега мога да кажа, че се чувствам добре в Черноморец и се радвам, че отборът върви напред.

Източник: "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 19
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
05.03.2012
05.03.2012
04.03.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
вие мазути насрани пак ли завиждате и калнете бе мамка ви балъци радваите се че Черноморец гази наред вашия отбор по добре да не се натиска да влиза че ще е като Светкавица че и по слаб и ще яде голям пердах от акулите
-3
 
 
Всички боклуци на снимката на куп като изключим Груев !
на 05.03.2012 г.
-1
 
 
Много тематична снимка ...със всички дето ги изритаха като кучета след като се отдадоха на синята кауза до край , превъплъщавайки се в бояджии. Гордостта на бургаският футбол като цяло.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: