Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Звездичка" пренесе футболната Копакабана в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:11 / 13.06.2012Коментари (0)985
Незабравими емоции на бургаския плаж имаха стотици деца в ранна възраст през последните дни. Буквално като на емблематичния плаж в Рио де Жанейро- Копакабана, се играха епични мачове като нивото бе като за големи батковци и какички. Детският фестивал "Бургас и децата" обедини в себе си две приятелски срещи между "Звездичка" и "Моралес" като при детските градини "звездичките" се наложиха с 3:1, а при учениците с 5:1. Не резултата бе важен в случая, а плажния футбол и високия адреналин за малчугани от три до десет годинки каквито в морския град и най- зрелите бургазлии не се сещат да е имало някога. Паралелно имаше и национален мъжки турнир на Северния плаж и тези играчи от отборите които почиваха, бяха на трибуните за да наблюдават сблъсъци в каквито не са имали удоволствието да участват когато са били малки. Това се отнася и за капитана на националния тим от близкото минало Радостин Кишишев за който бе удоволствие да се снима за спомен с малките си съграждани.

Очарованието нарасна когато "Звездичка" проведе забавна игра- еквивалент на едновремешната "Бързи, смели, сръчни". Тя включваше надпревари с помощта на различни тренировъчни пособия. Организаторите обещаха проявите от този род да зачестят като допълнително предимство ще е, че Централния плаж ще се стопанисва от общината която се явява и партньор.

Кметът Димитър Николов не остана безучастен и наблюдаваше спортния фестивал незабелязано за мнозина до момента в който той не излезе да поздрави и награди подрастващото футболно поколение и наставника Петър Алексиев който заслужи общинската грамота за "Най- добър и успешен треньор".

От показаното стана видно, че Бургас има сили да представя не само него ами и България при международни турнири по плажен футбол за малки и по- големи деца. Иначе към "Звездичка" не липсват покани за участие в такива на местно ниво като със сигурност потвърдено е това между 26 и 29 юни в Несебър на Градския стадион за набор 2002 год. Сили ще се премерят с утвърдили се през времето и опитни школи като "Барселона" /Сф/, "Черноморец" /Бс/, "Несебър", "Славия"/Сф/ и "Дид" /Сф/. "Звездичка" съвсем скоро ще навърши годинка на футболната сцена като състезанието ще съвпадне с духването на едната свещичка върху тортата. Престой и нощувки не се поемат от домакините като пътуването до Несебър и обратно ще е за сметка на всеки клуб, както и таксата за участие в размер на 200 лв.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: