Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Кметът: "Нефтохимик“ остава на стадион "Лазур“
Автор: Екип Burgas24.bg 11:58 / 30.08.2012Коментари (31)4283
©
"Нефтохимик" ще остане да играе на стадиона в к-с "Лазур". Това съобщи кметът на Община Бургас Димитър Николов във връзка с многобройните запитвания, дали отборът ще продължи да играе там след хулиганския акт.

"Въпреки бруталния вандалски акт, не позволих да се развали договора между "Черноморец" и "Нефтохимик", защото считам, че истинските футболни фенове имат нужда любимият им отбор да играе при добри условия, каквито предлага стадион "Лазур". 

Намесих се в този спор, осъзнавайки огорчението от агресията и нанесените щети на най-хубавия бургаски стадион. Смятам, че развалянето на договора щеше да е победа за вандализма, а не за хилядите любители на спорта. 

За мен е важно бургаският спорт да се развива и да радва съгражданите си. Не искам те да бъдат потърпевши от агресията на няколко развилнели се вандали.

Обръщам се към феновете на "Черноморец":
Знам, че ви е трудно да приемете посегателството над знамената на любимия клуб. Подкрепям ви във всичко и ви поздравявам за интелекта и толерантността, която демонстрирате. Гарантирам, че съсипаното имущество на стадиона ще бъде възстановено и защитено.

Обръщам се към футболната агитка на "Нефтохимик":
Ще продължите да гледате играта на любимия си отбор на стадиона в "Лазур", но искам самите вие да покажете, че категорично се разграничавате от вандализма и злобата. В този град има правила и аз държа те да се спазват.
Оттук нататък всяка проява на неспазване на спортсменския дух, унищожаване на материално имущество на стадиона, физическо или психическо насилие ще ме накара да сваля доверието си и ще даде основание за прекратяване на договора", се казва в позицията на Димитър Николов.

Още по темата: общо новини по темата: 7
03.09.2012
02.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
30.08.2012
29.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на alabalanica
премахни филтъра

+2
 
 
Като сте все такива биячи ми е много чудно защо не можете да се справите с една шайка наркомани? Едва ли е толкова трудно - 4000 на стадиона, 10 човека ви разиграват като мечка на панаир! Вместо да приписвате глупостта на друг, вземете ги вкарайте в пътя, или по един дрегер на стадиона и когато ги видите ги предайте на полицията, за да не ги пуснат и готово;) Като не можете сами да се справите си има полиция, а и така е редно. Просто съвет ви давам.
+1
 
 
Много бройната публика на Цаците се опитва да ни подскаже че тя може би ще направи нещо и ще го препише на нас . Да на това сте способни за разлика от нас . Каквото и да кажете и да направите нали се сещате че ние не ви обичаме .От хорска срама ще пазим поведение за да СИ ИГРАЕМ НА НАШИЯ СТАДИОН .И ако евентуално влезнем в А група пак няма да има Бургаско дерби защото вие ще изпаднете в Б. Успех Цаци в похода ви към Б група.
+11
 
 
Добре е, че получаваме още един шанс - твърде жалко щеше да е заради глупостта на един или няколко човека да страдаме всички останали. Алабаланица е прав за едно - няма значение дали ще бъде един или пък двама...Имаме си отбор, който обичаме и подкрепяме, и който съществува за нас и благодарение на нас! Не трябва по никакъв начин обичта към този отбор да отстъпва пред омраза към някой друг. Като се съберат на едно място 10 човека винаги на някой от тях може да му хрумне някоя глупост, а какво остава когато са няколко стотин или няколко хиляди. Просто трябва да се осигури охрана - и по трибуните и в прилежащите към стадиона съоръжения (като въпросния разбит склад). Не е моментът пак да се заяждаме и препираме за въпроси, по които никога няма да се разберем (кой е повече на брой, на кой му е по-голям и т.н.), най- сетне се върнахме на стадион "Нефтохимик" и честно казано на мен така ми харесва. Ако на някой, без значение от подбудата, му хрумне да прави глупости на стадиона по време на наш мач - да го хващат близко стоящите до него и туп-туп! Запомнете че никой фен не може да бъде по-голям от отбора си!
-1
 
 
чичкааааа, спри, моля те... яко лъхаш
-1
 
 
Няма място за оправдания. Аз, ти, той, преди, сега...Празни приказки. Направите ли някоя простотия, няма значение един ли бил, двама ли - ще върнете отбора в кота 0. Това е.
+1
 
 
Момчета, престанете с оправданията! Правите золуми, после се отричате от тях с декларации, ходите да ревете на кмета и по медиите, а като ви се размине пак почвате да се чуствате силни. Пропиляхте си карт бланша. Следващия път се връщате на Долно езерово безвъзвратно. И това няма да зависи от теб/вас или от мен/нас. И тогава ни декларации, ни срещи с кмета ще са от полза. Ножа ви е опрял до кокала, всяко неразумно движение от ваша страна и сте свършили. Ама пусти празни глави как да асимилират тази сложна постъпваща информация? Няма вие сте такива, ние сме онакива, вие сте толкова, ние сме толкова. Следваща простотия и сте аут. Просто като 2 и 2 четири
+5
 
 
alabalanica, искам да те питам само 1 нещо - когато си играехте в Акациите имаше ли омраза между двата отбора и имаше ли хулигански прояви??? Всичко почна от когато се намърдахте на нашия стадион, а след това и ни изгонихте от там, без с нищо да сме си заслужили съдбата. И после искаш да ви обичаме ли??? Неделя като седях пред стадиона преди мача и минаха няколко лапета и едното попита останалите "абе тея защо играят на стадиона на черноморец?". Заболя ме сърцето в буквалния смисъл на думата! А като се сетя как този стадион се пълнеше 2 часа преди мача и как всички викаха мощно НАФТА НАФТА. Сещам се и как стадион черноморец също се препълваше. Но се появи измикяра събев и всичко отиде само в спомените. Но вас ви устройва това положение. Добре си ви е на нашия стадион. Кротувате си. От време на време пускате някой язвителен коментар по наш адрес че играем в Д. езерово, но един път не сте поставили въпроса какво става с вашия истински стадион. Защото не сте изпитали това което ние изпитахме 3 г на селския стадион в Д. езерово под дъжд, сняг и вятър. Сега разбра ли от къде идва омразата ни? Ти всъщност знаеш много добре, но се правиш на ударен като повечето шарани. И не ми говори че дивотиите ни ви идвали в повече, защото на нас отдавна ни е дошло в повече от наглостта ви!!!!
-1
 
 
Въпреки, че простотията, която няколко наркомана са извършили е доста голяма се радвам че не ви изпращат в Долно езерово. Но мисля и че трябва да си стегнете редиците. Нямате право на повече грешки. Толеранс и шанс се дава само веднъж след случки като тази. Проумейте го и си направете необходимите изводи занапред. Успех в групата!
-1
 
 
"Обръщам се към феновете на "Черноморец": Знам, че ви е трудно да приемете посегателството над знамената на любимия клуб. Подкрепям ви във всичко и ви поздравявам за интелекта и толерантността, която демонстрирате. Гарантирам, че съсипаното имущество на стадиона ще бъде възстановено и защитено" - Евала, кмете!
на 30.08.2012 г.
+2
 
 
Едно голямо Благодаря , кмете. Дано всички, които посещаваме мачовете на любимият отбор си дадем сметка , че сме там заради футболът и Нефтохимик, а не за да насаждаме омраза .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: