Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Фенклубовете на “Черноморец" и “Нефтохимик" казаха НЕ на насилието
Автор: Екип Burgas24.bg 16:02 / 04.10.2012Коментари (4)1307
©
Кметът Димитър Николов събра на среща водещи фигури от фенклубовете на "Черноморец" и "Нефтохимик". В нея участваха зам.-кметът Костадин Марков и представители на ОДП - Бургас. Поводът беше неприятен - зачестилите случаи на насилие с участието на футболни запалянковци.

"Отнасям се с еднакво уважение и любов към двата отбора. Правя всичко възможно да ги подпомагам и търся финансиране откъде ли не. Тези конфликти никак не помагат на желанието ми да бъда полезен. Чрез вас, като лидери, искам да се обърна към всички млади хора с призив да помагаме на двата най-силни бургаски отбора, а не да се упражнява безмислено насилие", каза кметът Николов.

И от "Нефтохимик", и от "Черноморец" заявиха, че не става въпрос за извънредно напрежение между агитките, а за отделни случаи, които смятат не за футболно хулиганство, а за грозни криминални деяния. Беше изразено единодушно мнение, че извършителите трябва да бъдат строго наказани от полиция и прокуратура.

"Няма място за такъв тип отношения в нашия град", казаха от двата фенклуба и категорично се разграничиха от побойниците.

Кметът призова лидерите на двете агитки да разменят телефонни номера и да поддържат комуникация помежду си, за да бъдат предотвратени нови такива случаи.

Срещата премина при спазване на добрия тон. Със съдействието на кмета Николов и с изричното съгласие на двете страни, на стадион "Лазур", който тази година е общ дом на "Нефтохимик" и "Черноморец", ще бъдат сложени отличителните знаци /брандовете/ и на двата отбора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.10.2012 г.
-1
 
 
Натиснете кмета да ви върне стадион Лазур, долно заграбен от мутрата Събев! Вие сте били и ще бъдете голям отбор с голяма публика. А, шараните - вчера бяха не повече от 700-800 души на мача. Това отбор ли е, публика ли имат.. Да отиват на техния си стадион - и като искат да си го стягат! Айде успех днес с Раковски.. пълен!
на 04.10.2012 г.
-1
 
 
Незнам ама кмета ни е маняк! Поздравявам го. Дано винаги да помага на Нефтохимик защото усещам, че му е повече насърце :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: