Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Димчо Ненов: Светкавица е сериозен отбор, но ние отиваме за победа
Автор: Екип Burgas24.bg 15:32 / 25.10.2012Коментари (0)846
© neftochimic.com
"Двубоят със Светкавица Търговище е началото на цикъл от мачове, в които ще се разбере докъде е стигнал отборът на Нефтохимик" - каза на пресконференция днес старши треньорът Димчо Ненов. Той смята, че неговият отбор има своите шансове за успех и с пълна мобилизация на всички играчи смята да го постигне.

Ненов сподели, че според него Светкавица е един от фаворитите за промоция в "А" група. Нещо повече - през тази година съставът на отбора е по-силен отколкото през миналото първенство. "В Светкавица има опитни футболисти, които знаят как да търсят успеха, но мисля че ние ще се противопоставим успешно", каза още наставникът на "зелените".

Подготовката за двубоя протича нормално, въпреки малко по-късата тренировъчна седмица. На облекчен режим е единствено Живко Петков, който все още чувства болки от контузия, но по всяка вероятност до мача в събота ще е напълно възстановен. Той със сигурност ще попадне в групата, но дали ще започне като титуляр, ще се решава в деня на мача.

В пресконференцията участва и младежкият национал Петър Патев. Младокът, който прави силен сезон, бе категоричен, че се чувства отлично на десния фланг, независимо, че досега се е изявявал като централен защитник. Неслучайно той е използван като краен бранител и при младежите от селекционера на тима Михаил Мадански.

"В отбора се работи, за да се изчистят допусканите грешки" - каза още Ненов. Според треньора Нефтохимик е готов за тежкия цикъл от три мача за седмица срещу сериозни противници - в събота срещу Светкавица, в сряда за Купата срещу Ботев Враца и в неделя отново срещу силен тим от Б група какъвто е Шумен.

Отборът направи днес възстановителна тренировка, а утре по обяд с група от 18 футболисти Нефтохимик заминава за Търговище.

Още по темата: общо новини по темата: 5
31.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
24.10.2012
23.10.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: