Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Нефтохимик взе дербито срещу Светкавица
Автор: Екип Burgas24.bg 19:03 / 27.10.2012Коментари (7)2014
© neftochimic.com
Нефтохимик даде сериозна заявка за "А" група, след като спечели дербито срещу Светкавица с 3:1 в мач от 9-ия кръг на "Б" група.

След само 10 минути игра в Търговище "шейховете" поведоха с гол на Манев, който засече центриране на Лемперов е пеналта на домакините. В края на първата част домакините можеха да възстановят равенството, но удар на Шоколаров бе спасен блестящо от вратаря на бургазлии.

Втората част започна идентично като през първата и само 5 минути след подновяването на игра Нафтата вкара втори гол. Негов автор бе стражът на "шейховете" Цветан Димитров, който вкара гол от собственото си наказателно поле. Той изпрати топката силно в полето на гостите, кълбото тупна и прехвърли вратаря на домакините.

Последва натиск на домакините, който даде резултат четвърт час преди края. Шоколаров проби и центрира в полето на гостите, където резервата Вълев се разписа за 1:2. Крайното 1:3 бе оформено от Николов, който надбяга Траянов и майсторски прехвърли вратаря на Светкавица.

Още по темата: общо новини по темата: 5
31.10.2012
29.10.2012
25.10.2012
24.10.2012
23.10.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Страхотен мач на нашите и много важна победа. Гола на нашия вратар беше уникален куриоз. Мого рядко се вижда такова нещо, а аз лично го виждам за пръв път на живо :))) След края на мача супер много се изкефих когато нашите футболисти дойдоха пред нашия сектор, седнаха отпред и запяхме заедно ЗЕЛЕН БУРГАС. Много е яко футболисти и фенове да са едно цяло :) Като се има впредвид че повечето ни футболисти са млади момчета, бъдещето е пред тях. Продължавайте само така. УСПЕХ!
на 28.10.2012 г.
+2
 
 
Мачкай Нафта ! Мачкай !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.10.2012 г.
+6
 
 
Браво, нафта! Браво за победата! Вече сте втори! Успех и в другите мачове!
+4
 
 
Браво момчета !!! Чак сега се прибрах от мача с прасетата и веднага проверявам , как е свършил вашия мач . Ние не успяхме , но поне вие биете . А-група е пред вас !
+7
 
 
Браво!! Много много важна победа. Програмата е изключително благоприятна за нас и в следващите кръгове преследвачите ни играят помежду си . От нас се иска само да не правим сметки, ами да си вземем всички мачове до този с Плевен ,а там каквото стане
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: