Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик e пред спиране на участието си в първенството на "Б" група
Автор: Екип Burgas24.bg 15:56 / 12.03.2013Коментари (36)8251
© neftochimic.com
Отборът на ПФК "Нефтохимик 1962" АД е изправен пред невъзможността да продължи своето участие в първенството на Обединената "Б" футболна група. Причините за това са много, въпреки усилията, които полагат спонсорите на клуба и Община Бургас.

Ръководството е направило всичко необходимо за провеждането на двубоя от 16-тия кръг с отбора на Банско, тази неделя на стадион Лазур. В същото време ще продължат да се търсят варианти и възможности, за да се осигури необходимия финансов ресурс за съществуването на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 5
18.03.2013
18.03.2013
18.03.2013
14.03.2013
13.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Моля ви, не се занимавайте с това свръхелементарно парче! Използвайте енергията си само за положителни емоции и подкрепа, от която има нужда любимия клуб!
на 13.03.2013 г.
0
 
 
Начи на всичко мога да приема , че сме Атлетик Бургас, че стадиона е на Черноморец щото ...частна собственост , че имаме публика ,щото тва са фенове на Черноморец в отпуска дето идват да подкрепят жалкото ни отборче . Че Порточанов ...че добре , че беше Събев , че Черноморец Арена .....ааахх...ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ винаги са били в "А" , а ние винаги сме били в "Б" , макар и никой да не го помни така. Че съм наркоман ...прочие. Всичко съм ви изслушал , и вие си го повтаряте поняколко пъти във всяка тема за всеки случай. Ама когато фен на Черноморец 919/2005 ?!от Бургас казва на фен на Ботев 1912 от Пловдив :"Още един разбирач на футбол от село " ...Нали Пловдив , Амфитеатъра , Тримонциум , Филипополис ....Еми няма как да не се разсмея от сърце . Простооооо....много лепило .
+4
 
 
Абе м'чета кво се занимавате с някъкви 15 годишни фенове на ч-ц няма смисъл споко за Нафтата, Нафтата винаги ще я има докато цял Бургас я подкрепя то е показателно на мачовете на едните има 20 човека агитка ана другите 200 кво сте тръгнали да се занимавате с една маршрутка агитка смях тях никой не ги брой за живи вие им обръщате внимание на комплексираните злобни мнения к*р за шарана !
0
 
 
трудно в тези времена да играят за без пари след края на сезона кой ще остане дори да влезем в А група
-5
 
 
абе видението е оня 4ерен дебел мазут НЕФ4О.егати измекяра,навремето порто4анаго е оправил за кафето до свободняи хоп става заблуден розов г..
-1
 
 
Подкрепям коментара на 4е4и. Бургас може да има два отбора в А група, друг е въпроса че вече няма как да се напълни стадион в Бургас за жалост. Ами дерзайте момчета, все ще се намери начин да спасите положението. Видението - силни думи, но си попрекалил с омразата към синия клуб. Владей си емоциите, ще си докараш някой инфаркт.
-3
 
 
4е4и да не си друсан?да не взимаш от оня хапове дето ги подаряват до нашето даскало?абе тапунгери засто забравихте порто4ана-главня виновник за закриването ви?кои продаде стадиона,кои продаде измисленото ви клуб4е?
+3
 
 
Споровете между привърженици на двата отбора са безсмислени, очевидно е и абсолютно нормално Бургас да има два отбора в А група. Всички, които са свързани с възкръсналия Нефтохимик /опит за убийството на който направи изрода Събев/ трябва на всяка цена да намерят начин за продължаване участието на отбора в първенството и класирането му на първо място. Ако трябва футболисти и треньори няма да взимат заплати и премии, но отборът на Бургас трябва да съществува!!! Черноморец дължи пари на всички, дълговете му надхвърлят стойността на целия отбор, заедно с децата и жените на всички и въпреки това играят не лош футбол. Така че президенти, треньори и играчи на Нафтата - ще издържите, другото е предателство!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Ей ТИ МОЖЕШ ДА СПРЕШ САМО ЕДНО ДЕТСКО ВЛАКЧЕ - НЕМОЖЕШ ДА СПРЕШ ЛЮБОВТА НА БУРГАЗЛИИ КЪМ НАЙ УСПЕЛИЯ БУРГАСКИ КЛУБ ВЪВ ВСИЧКИ ВРЕМЕНА . ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ИСТРИЕШ ОТ ИСТОРИЯТА СТАДИОНА НА НЕФТОХИМИК КОЙТО ПРИЮТЯВАШЕ ПО 28000 ЧОВЕКА . ТИ НЕМОЖЕШ ДА ЗАЛИЧИШ ПАМЕТНИТЕ МАЧОВЕ НА НЕФТОХИМИК СРЕЩУ ВСИЧКИ ГРАНДОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ . ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИТЕ СМЕШНИ , ИЗМИСЛЕНИ , НЕКАДЪРНИ ,БЕЗДАРНИ ФУТБОЛИСТИ КОИТО ПОЗНАВАТ БУРГАС САМО КАТО ГРАД С ПЛАЖ , ПРИ НАС В НЕФТОХИМИК ИГРАЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО МОМЧЕТА ОТ НАШАТА СИ ШКОЛА . , ЗА КОИТО НЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СА ПАРИТЕ , АКО ТРЯБВА И БЕЗ ПАРИ ЩЕ ИГРАЯТ ЗАЩОТО ИМА КАУЗА ,ЗАЩОТО ИМА ЛЮБОВ И ПРЕДАНОСТ НЕ САМО КЪМ ЕМБЛЕМАТА НА КЛУБА А И КЪМ МНОГОТО ФЕНОВЕ НА ОТБОРА . ЗА РААЗЛИКА ОТ НАС ВАС НИКОЙ НИКОГА И ЗА НИЩО НЕ ВИ Е ЕБАВАЛ , ОП СОРИ САМО СЪБЕВ И БАЛЪКОВ . КИЛАРИТЕ НА ФУТБОЛА В БУРГАС . ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ НИЕ СИ ИМАМЕ СЪЗДАТЕЛИ , ОСНОВАТЕЛИ - ЗА ПО МАЛОУМНИТЕ ФЕНОВЕЕ НА ЦАЦИТЕ КОИТО СА 5-6 КЛАС ТОВА Е ХРИСТО ПОРТОЧАНОВ . ТОЙ НЕ СИ Е КАЗАЛ ПОСЛЕДНАТА ДУМА . ИМАМЕ СИ И ХОРА КОИТО В НАЙ ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ НА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ЗАСТАНАХА ДО КАУЗАТА НЕФТОХИМИК ТОВА Е НИКОЛАЙ ФИЛИПОВ И ТОЙ НЕ СИ Е КАЗАЛ ПОСЛЕДНАТА ДУМА. И ЗА ФИНАЛ - ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ ВАШИ БОКЛУЦИ КОИТО САМО И ЕДИНСТВЕНО ИСКАТ ДА ИЗТОЧВАТ ЧЕРНОМОРЕЦ ПРИ НАС САМО ПОМАГАТ И ДАВАТ . НЕ СЕ РАДВАЙТЕ РАНО Е. ИМА ГОСПОД НИЕ ЩЕ ОСТАНЕМ НА ФУТБОЛНАТА КАРТА НО ЗА ВАС НЕ СЪМ СИГУРЕН . С УВАЖЕНИЕ ВИДЕНИЕТО .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: