Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Късен гол отне 3-те точки на Нефтохимик срещу Банско
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 18.03.2013Коментари (5)2254
© neftochimic.com
Лидерът в "Б" група Нефтохимик завърши наравно 1:1 срещу Банско на стадион "Лазур" в Бургас. Гостите стигнаха до равенството с гол в продължението на Благой Нанков. Преди това Станимир Митев откри за "шейховете". 

Мачът започна отлично за бургазлии, които още в 6-ата минута останаха с човек повече на терена, след като играч на гостите получи директен червен картон, а рефера отсъди дузпа. От бялата точка Станимир Митев пропусна. В самия край на първата част Митев се реваншира за пропуска и с глава откри резултата в полза на Нафтата.

През втората част домакините играха лежерно и бяха наказани в самия край. Благой Наков се разписа в 91-ата минута и донесе точката на Банско.

Така след тази точка Нефтохимик остава на върха с 32 точки, но толкова вече има и Раковски, който спечели служебно срещу Сливен. Банско остава на 3-о място с 29 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 5
18.03.2013
18.03.2013
14.03.2013
13.03.2013
12.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо станалото станало 1:1 майната му.Сега важното е момчетата да се успокоят и да видят,че дявола не е толкова черен колкото изглежда.При срещата ни с тях зад стадиона се надявам да им е станало ясно,че какъвто и да е резултата ние никога не ще ги изоставим.Пари ще се намерят в това съм 100% сигурен.Само за едно ме е яд и това е Валентин Златев..добре бе майка му стара имаш баскетболен,волейболен тим ами спонсорирай и футболния Нефтохимик бе,какво толкова все пак Нефтохимик е рожба на Нефтохима.Не може тоя Нефтохим всяка вечер да ми трови въздуха с тия сяри,а да не може да се намерят пари за отбора обичан от цял Бургас.Най-голямата нефтена рефинерия на Бълканския полуостров,която заработва на месец по 20 милиарда чисти пари да не може да се отделят едни 3 милиона за да може клуба да съществува..относно шарана под мене само мога да му кажа да му изсъхнат ръцете аман от наркоманизирани i неграмотни форумни биячи като тоя индивид от Комлушки произход!
-3
 
 
браво мар4о!!!знаем 4е си наш!!!закриваи манафите розовииии.
на 18.03.2013 г.
+3
 
 
Всички ни интересува ще го има ли Нефтохимик . Мачът както и да е . Евала и Благодаря на момчетата, че играха въпреки всичко.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: