Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
В луд, луд мач на "Лазур" Черноморец и Черно море завършиха 3:3
Автор: Екип Burgas24.bg 20:59 / 14.04.2013Коментари (2)2989
©
Отборите на Черноморец Бургас и Черно море сътвориха голово шоу в морското дерби, завършвайки при резултат 3:3  в мач от 22-ия кръг на А група.

Още в самото начало "акулите" поведоха с гол на Лъчезар Балтанов. Полузащитникът бе съборен в наказателното поле от Александър Емилов и рефера Николай Йорданов показа бялата точка. Зад топката застана потърпевшия, който не сбърка за 1:0.

Гостите от Варна обаче бързо отговориха и в средата на първата част възстановиха равенството чрез Росен Колев. Централният бранител се оказа най-съобразителен в пеналтерията на домакините, след центрирате на Камазола и от 6-7 метра вкара за 1:1.

След изравняването "моряците" взеха инициативата в мача и до края на първата част пропуснаха 2 чисти голови положения. Първо Георги Божилов стреля опасно в 42-ата минута, но Стоян Колев показа рефлекс и спаси. Само две по-късно след груба грешка в отбраната на Черноморец, Георги Илиев се откъсна сам срещу Колев, но Траян Дянков го спря с цената на тежък сблъсък между двамата.

Второто полувреме започна с натиск от страна на "акулите" и в 62-ата Георги Китанов трябваше да отразява бомбен изстрел на Ванчо Траянов.

В ответната атака Черно море стигна до пълен обрат. Кристиан Идалго получи топка в наказателното поле на домакините и отблизо засече за 1:2. Това бе първи гол за него с екипа на варненци.

Черноморец не се предаде, тръгне в атака и се възползва от превъзбудеността от страна на гостуващия тим, и в рамките на 2 минути направи пълен обрат. Първо Арно изравни останал очи в очи с Китанов, а малко след това Лъчо Балтанов се възползва от прекрасен пас на Цветомир Цонков и отново даде преднина на своя тим.

Варненци обаче не се предадоха и в края мача чрез Георги Божилов достигнаха до точката. Нападателят прониза Стоян Колев със силен шут от границата на наказателното поле не оставяйки шанс на национала за крайното 3:3.

Черноморец - Черно море 3:3
1:0 Балтанов 8 -д.
1:1 Р. Колев 25
1:2 Идалго 25
2:2 Арно 66
3:2 Балтанов 68
3:3 Божилов 90

Черноморец: Колев, Дянков -к., Терзиев, Паланков, Траянов, Пехливанов, Балтанов, Уатара (22- Цонков), Юсеф, Филипов, Арно

Черно море: Китанов, Емилов, Александров, Комел (89- Атанасов), Р. Колев, Камазола, Бергонси, Г. Илиев -к., Божилов, Райков, Идалго

Още по темата: общо новини по темата: 10
17.04.2013
16.04.2013
15.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
12.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pan4o1978
премахни филтъра

+1
 
 
Е аз не разбрах що тъпите ТВ + Тъпите журналисчета ( в по-голямата си част) да не кажа всички отразиха Етър Чорбата а едно истинско морско дерби Не ! При това ,че двата отбора винаги бъртят приятни за гледане двубои !Отговора е елементарен никои не си е платил за да се излъчи,за да се спечели Купата или пек да се стане 1ви в А.Р.Ф.Г. всичко се Уговаря под масата е за това нивото ни е такова к*р за БФС,Леуфски,Чорбата Ложешките животни а и за Домусъ също само Черноморец Бургас Олеее
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: