Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик остана без собственик
Автор: Екип Burgas24.bg 10:19 / 15.06.2013Коментари (8)5066
© neftochimic.com
Истински шок преживяха вчера при­вържениците на бургаския Нефто­химик. Собственикът на клуба Николай Фи­липов се отказа от не­го и заяви, че няма да дава повече пари за издръжка. Той веднага е изразил готовност да прехвърли акциите на всеки, който пожелае.

Вчера стана ясно, че това най-вероятно ще бъде фенклубът, който ще вземе безвъзмездно собствеността. Фи­липов е споделил, че няма възможност по­вече да дава пари. Така бургаският отбор в момента е без реален действащ собственик и с крайно неясно бъ­деще. Спешно са не­обходими средства, за да се покрият разходи­те за заплати, да се финансира текущата издръжка и лятната подготовка.

Вчера късно вечерта фенклубът имаше за­седание, а днес се очаква ултрасите да излязат с официално съобщение и да дадат пресконференция. Дълговете в момента са в размер на 200 000 лева, а в клубната каса има само няколко хилядарки. На първо време става ясно, че фенклубът ще се опи­та да намери серия от малки спонсори, които с вноски от по 3000-4000 лева на месец да подсигурят минимал­ната издръжка. Ще се разговаря с над 20 фирми, които ще бъ­дат поканени да пома­гат за спасяването на Нефтохимик. Не е изк­лючено обаче да се стигне и до най-мрач­ния сценарий и Неф­тохимик, въпреки че взе лиценз, да не за­почне новото първенс­тво.

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 74
17.09.2013
12.09.2013
04.09.2013
27.08.2013
06.08.2013
29.07.2013
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много ме е яд за вас Момчета :# борехте Се с заби и нокти За да стигнете (А) група а то какво стана ставаха Хубави дербита с вас но живота е мака и радост за сажеление ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ ЗА НАПРЕД НАФТА
+1
 
 
Собствениците бяха такива само на думи и пред вестниците, но иначе никакви ги нямаше, когато трябваше да се намесят. Парите ги даваха основно Общината и Лукойл, благодарение и на ходатайството на феновете. За това, което зависеше от собствениците - нищо. Организация никаква, самите собственици с месеци ги нямаше никакви, обещания и планове, а като резултат само заплашвания как щели да се откажат и то винаги в много неподходящи моменти. И за капак - след интервюта за бюджети от 2 млн., след последващи поети ангажименти за поне 200 хил. лева на сезон, накрая се отказват и оставят задължения, които друг да плаща. Тези хора не заслужават добри думи. Тъжното за тях е, че те дори не разбраха как могат да превърнат отбора не само в машина за харчене, а и за приходи, без да включвам възможностите за контакти, които футбола предоставя. Мисля си, че просто хората се надяваха да падне някой общински лев покрай футбола и като усетиха, че далавера няма, се отказаха.
+3
 
 
Споко бе братле не се предавай 7 години ходим по мъките 7 години се борим и всяка година ни закриват щом стигнахме до тук никога не ще умрем! Всичко ще се оправи нещата ще се наредят и този път! Нефтохимик това е Бургас!
на 15.06.2013 г.
+6
 
 
Еми супер кво. Черноморец най-накрая ще е отбора на Бургас , няма да има проблеми със стадионите . Лошите фенове ще изчезнат - няма да има безредици и "странджанско-сакарски селяндури" в града. Само морски шопи ще останат - всичко ще културно. А пък аз ще спра да гледа Бъгларски "футбол" и да се ядосвам за глупости . Това да си си привърженик на тази свинщина е все едно организираната престъпност и мафията да си имат фен клуб. Пожелавам на ПСФК Черноморец да се задържи и да напълни стадионите. Като се е стигнало до там нека да има поне един футболен отбор, който да остане . И се радвам, че Херо ще го предвожда. От мен обаче подкрепа не очаквайте. За мен клубният футбол е един тумор в Българският спорт , а националният ни отбор е просто неговото отражение в международен аспект. Да се срамувам ,че в страната ми се играе този спорт ми писна. С пачка вместо с топка - без мен . Ще гледам чужд футбол и спортовете, за сметка , на които големите ни ритнотопковци живеят в палати и се возят в каляски.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: