Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Над 300 фенове на Черно море щурмуват Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:38 / 13.07.2013Коментари (5)2535
©
Силната селекция в "Черно море" докара до еуфорията феновете. От днес започват записванията за екскурзия за първото гостуване в Бургас другия петък от 21 ч., като очакванията са над 300 ултраси от Варна да подкрепят любимците си.

"Имаме готовност да напълним един, два или повече автобуси. Доста хора ще пътуват и с лични коли", заяви за "Народно дело" шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов.

Той очаква над 1000 души да аплодират състава на "моряците" за новия сезон, който ще бъде представен пред днешната последна контрола с "Калиакра" от 18 ч. на "Тича".

След нея Гонзо ще обяви кой измежду Цемах и Окоро ще остане в тима. Треньорът уточни, че и двамата имат безспорни качества, но ще решава след проверката. Според кулоарна информация с по-големи шансове за договор е Окоро.

Разбра се още, че Бакари бил спазарен за "Черно море", след като Гонзо изгледал два негови мача. "Във футбола гаранции никога няма. На Бакари му гледах два мача, в които остави добри впечатления. На фона на всички записи, които имахме, и централни нападатели, които ни предлагаха, Бакари беше най-добрият избор и по начина, по който играе, най ще допада на нашия стил. Като цяло централният нападател е много сложна позиция. Важно е движението, да умееш да създаваш пространства, да разполагаш с техника, да умееш да задържаш топката, да създаваш ситуация за гол и да вкарваш голове. Адаптацията на централния нападател винаги е сложен процес и от него най-вече зависи, той има качества", заяви Гонзо.

Последният допълни, че е доволен от тримата юноши в състава, но от тях зависело дали ще получават по-често шансове за изява. "На поста централен нападател имаме Атанас Петров. Бекир Расим е опция за позицията на Георги Божилов. Слави Сталев има доста сериозна конкуренция в лицето на другите трима централни защитници. Всеки един футболист със своето представяне се налага в отбора. Дали ще играе, или не, зависи изцяло от него", каза още Гонзо.
Още по темата: общо новини по темата: 14
19.07.2013
19.07.2013
19.07.2013
19.07.2013
18.07.2013
18.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на orakul_1
премахни филтъра

0
 
 
Я стойте си в горската столица, никой не ви ще в Бургас.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: